reklamlänk

Änkorna Ljudbok

4.3/5

Författare: Pascal Engman

ljudbok

Introduktion

Änkorna är den tredje ensamstående bok i serien om polisen Vanessa Frank. Boken är skriven av en bra känd författare, Pascal Engman.

Det som Pascal Engman är särskild bra på är att smuggla in viktiga ämnen i sina böcker. I resultat väcker Änkorna diskussioner och extrema, ibland provocerande känslor.

Vi erbjuds en utmärkt historia fullspäckad av spännande och fängslande plotvridningar. Förutom det väcker den också många frågor kring hur samhället ser ut just nu och åt vilket håll ska det utvecklas.

I Änkorna ljudbok gratis precis som i Engmans tidigare böcker är kapitel otroligt intensiva men relativt korta. Högt tempo och mycket action är det som karakteriserar honom som författare. Det gör att man aldrig blir uttråkad under lyssnande. Utan tvekan är det en av bästa thrillers att lyssna på.

Änkorna: Handling

Ännu en gång får man fördjupa sig i Vanessa Franks värld. Handlingen börjar med att det hittas en man mördad. Han dog av två skott i ryggen rätt i Gärdet, Stockholm. Det kommer fram att den döde mannen var polisen och hette Rikard Olsson. Han jobbade med gängrelaterad brottslighet och det verkar att han samlade några viktiga bevis.

Snart efter det ett offer till hittas död, bara några minuter från den första mannen. Hon försökte ringa polisinspektör Vanessa Frank. Utredningen börjar och det kommer fram flera fakta. Den börjar bli mer personlig en hon kunde tro i början. När flera bevis börjar peka mot IS blir fallet alltför skrämmande.

Kommer hon att hitta förövaren? Hur är Vanessa kopplad till den mördad kvinnan? Svaren finns i Änkorna ljudbok.

Ännu en gång får man lyssna på en spännande thriller av thrillerkungen Pascal Engman. Det är svårt att hitta någon författare som skapar så bra genomtänkta och logiska historier. Man blir förtjust i hur författaren skapar engagerande berättelser.

Huvudkaraktären är en väldigt komplex kvinna, men det gör att man gillar henne själv mer. Det viktiga i Änkorna är att man kan lära sig mycket mer om henne och hennes förflutna. Tack vare Änkorna ljudbok gratis får man komma närmare hennes känslor och gör att man förstår henne bättre som person.

Pascal Engman levererar en alldeles utmärkt handling som väcker fantasi, emotioner och gör att man kan lära sig mer om världen omkring. Boken är skriven baserat på ett tema som är aktuell som gör boken själv mer autentisk.

Om författaren: Pascal Carl Orlando Engman Murchio

Pascal Carl Orlando Engman Murchio föddes den 30 juli 1986 i Stockholm. Han är en svensk författare och före detta journalist. Engman slutade på Expressen i november 2016 när han bestämde att skriva sin första bok. Författarens debutbok Patrioterna släpptes 2017.

Sedan dess har han skrivit fyra ytterligare böcker: Badrarn, Samir & Viktor, Eldslandet, Råttkungen och den nyaste Änkorna som utgavs 2020.

Serien om Vanessa Frank visade sig vara en enorm succé. Engman har blivit känd i hela världen då böckerna översattes till andra språk. Hittills har han såld över 100 000 exemplar av boken Råttkungen.

Det angavs att hans företag, Pascal Engman 2018 hade en vinst på över 483 000 som gör honom till en av bästsäljande författare i Sverige.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk