reklamlänk

Älskaren från huvudkontoret Ljudbok

3.7/5

Författare: Camilla Grebe

ljudbok

Introduktion

Älskaren från huvudkontoret är den fantastiska början på serien Flickorna och mörkret som kom ur penna av Camilla Grebe. Hennes beroendeframkallande skrivstil och talang gör Älskaren från huvudkontoret ljudbok till ett riktigt mästerverk. Vill man få smaka på en riktig psykologisk spänningsroman är utan tvekan Älskaren från huvudkontoret ett förslag som man inte får missa.

Uppläsaren i Älskaren från huvudkontoret ljudbok gratis är Katarina Ewerlöf. Hon är dessutom rösten i serien Flickorna och mörkret som just nu består av seks böcker. De ytterligare böckerna är bland annat Husdjuret, Dvalan, Skuggjägaren och Alla ljuger. Såklart får man inte missa Välkommen till Evigheten ljudbok som var publicerad i mars 2022.

Älskaren från huvudkontoret: Handling

Älskaren från huvudkontoret är en utmärk början på en lång och spännande serie av psykologiska thrillers skriven av Camilla Grebe. Denna nästan fjorton timmar långa Älskaren från huvudkontoret ljudbok gratis förser lyssnarna med allt man kan förvänta sig av sådana verk. Det är mycket spänning, oväntade vändningar i handlingen samt massa beroendeframkallande handlingar som bara drar lyssnarna vidare för att fördjupa sig i historien.

Huvudhandlingen i Älskaren från huvudkontoret kretsar runt Emma. Sedan första minuter får vi lära känna henne och fördjupa sig i hennes liv väldigt noggrant. Man får veta om hennes älskare, allt hon tänker om samt vad som gör henne ta vissa beslut.

Lite ytterligare i Älskaren från huvudkontoret får vi veta att hennes partner försvinner spårlöst. Antingen Emma eller någon annan av deras nära och kära vet vad som hände med honom.

För att hitta manne Peter Lindgren från Stockholmspolisen blir engagerad i utredningen. Hans partner och beteendeveteran Hanne Lagerllind får hjälpa honom. Samtidigt som utredningen av det konstiga försvinnandet pågår visar det sig att i en liten förort till Stockholm händer det märkliga saker. En kvinna hittas bestialskt mördad och mycket pekar på att det inte kommer att vara det enda offret.

Inspektörerna har ett riktigt svårt fall att lösa. Klarar de att hitta svar på vem som mördade kvinnan? Eller koppla ihop flera fakta eller situationer som ibland har pågått i över ett decennium? Och vad som egentligen hände med älskaren av Emma? Svaren finns såklar i den magiska Älskaren från huvudkontoret ljudbok. Vill du få smaka på en riktig spänning, få lyssna på Älskaren från huvudkontoret ljudbok.

Om författaren: Camilla Grebe

Camilla Grebe föddes den 20 mars 1968 i Enskede. Hon är en svensk författare med flera framgångsrika böcker på sitt konto. Hennes författarkarriär började 2009 när hon släppte sin första bok, debutromanen Någon sorts frid. Sedan dess har hennes framtida böcker hamnat på bästsäljarlistor i Sverige. Det höga tempot som hon satte på sig har resulterat i två ytterligare delar i serien år för år – Bittrare än döden och Innan du dog.

Fram till idag har hon påbörjat tre fantastiska serie om Siri Bergman, Moskva Noir och Flickorna i mörkret som Älskaren från huvudkontoret är en del av. Utan tvekan är hon en deckarförfattare vems böcker är riktiga måste.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk