reklamlänk

Allt ingen sa Ljudbok

4.2/5

Författare: Richard Magyar

ljudbok

Introduktion

Allt ingen sa är en ärlig historia av fotballspelaren Richard Magyar. I sin autobiografisk bok berättar han väldigt ingående i vad det betyder att vara en professionell spelare och rivalisera inom idrotteliten.

Han öppnar sig och delar av sig med sina egna erfarenheter. I Allt ingen sa kan man hitta Richards råd angående hur man kan hantera stress, problem som dyker upp både på och utanför planen och vissa baksidor som aldrig nämns innan man blir en topp klass spelare.

De bästa idrottare som finns är observerade varje dag av människor från alla världens vinklar. Det gör att de måste kunna hantera stress, kunna bekämpa dålig självbild och olika problem med självförtroende.

Allt ingen sa: Handling

Richard Magyar är en av de mest kända svenska fotbollspelare. I sin bok delar han av sig med sina erfarenheter och upplevelser i den profesionella idrottsvärlden. Han berättar väldigt ingående om ämnen som man aldrig pratar om högt.

Fotbollspelaren har bestämt sig att prata högt om de problemen som profesionella idrottare och människor från andra populära yrken måste kämpa med. I Allt ingen sa pratar han öppet om baksidor av livet som idrottare och fotbollstjärna.

Författaren vill ge sina värdefulla råd för alla som vill nå sina drömmar. Allt ingen sa är inte bara en intressant biografi utan väldigt lärorikt och användbart verk som kommer att låta människor förstå vad som krävs för att bli en framgångsrik fotbollspelare. Han nämnar hur hans kunskap och färdigheter blev testade varenda dag. Sedan förklarar han att idrottarlivet består huvudsakligen av stress och ständig problem med vacklande självförtroende.

Äntligen ger han några råd för alla som kan någon dag hamna i en liknande situation. Han vill hjälpa alla de nuvarande eller framtidiga idrottare att förstå hur han själv fick övervinna de problemen som han beskriver i Allt ingen sa ljudbok gratis. Hans erfarenheter låter lyssnare dra av sina egna slutsatser från hans upplevelser. De gör också att man börjar förstå vad som ska göras för att inte tappa sig själv på vägen till toppen.

Allt ingen sa är en fantastisk, lärorik och ovanligt skriven biografi. Inte ofta kan man stötta på en idrottarbiografi som inte bara pratar om författaren. Richards erfarenhet kan kännas på varje sidan och hans röst i ljudbokversion bara understryker vilka som delar spelar för honom den största rollen.

Om författaren: Richard Magyar

Richard Magyar är en svensk fotbollsspelare som föddes den 3 maj 1991 i Malmö. Han är en av de mest kända svenska fotbollsspelare.

År 2021 bestämde han att skriva en riktigt ovanligt bok Allt ingen sa. Han delar av sig med sina minnen, erfarenheter och upplevelser i elitidrotten. På ett riktigt intressant sätt beskriver han fördelar och nackdelar av ett liv som professionell fotbollsspelare och vad som krävs för att hålla sig på toppen.

Författaren är väldigt engagerad i psykisk hälsa hos yngre kollegor och andra idrottare som söker hjälp hos någon med större erfarenhet. Tack vare flera års erfarenhet, samarbete med psykologer och observationer svarar han i Allt ingen sa på frågor som ingen ens vågade ställa tidigare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk