reklamlänk

Allt för dig Ljudbok

3.8/5

Författare: Josefin Schygge

ljudbok

Introduktion

Allt för dig är en otroligt spännande bladvändare skriven av Josefin Schygge. Den är intressant på flera nivåer och den snabba handlingen mixat med flera extrema känslor skapar en perfekt stämning i Allt för dig ljudbok gratis.

Man kan uppskatta det fantastiska språket som Josefin använder sig av i Allt för dig ljudbok. Hon verkar ha hittat den perfekta balansen mellan beskrivningar och action som gör att man helt enkelt glömmer om verkligheten när man börjar gräva i denna ljudbok.

I Allt för dig ljudbok får vi lyssna på inläsning av Katarina Cohen. Man får känna igen henne från flera finaste ljudböcker som Konsten att städa, Föda utan rädsla, Fåglarnas konferens eller livet börjar när du inser att du bara har ett.

Allt för dig: Handling

Allt för dig är en spännande thriller om Malin som bor på Visingsö. Hon, hennes man och två söner lever ett lyckligt liv och själva Malin leder en populär blogg. På bloggen delar hon av sig med sina insikter, perfekta liv, vardag som flera skulle kunna avundas. I Allt för dig ljudbok får vi se att verkligheten kan förändras snabbt själv för de som har till synes perfekta liv.

Snart visar det sig i Allt för dig ljudbok gratis att Elma som lever med skyddad identitet får bo i Malins gårdshus. Trots att det skulle vara bara en tillfällig boende, är det något som väcker hos Malin en känsla av obehag. Det är så eftersom Malins liv inte alltid var så perfekt som det är nu. Spöken av det förflutna kommer tillbaka och gör att Malin blir mer och mer orolig.

Snart visar det sig att Malin känner sig som om någon iakttar henne. Ju längre bor Emma i gårdshuset desto flera konstiga, mystiska saker händer i området. Inte bara hon, men också hennes familj känner att de mystiska sakerna har att göra med Elma.

Malin är nu rädd att den spöken från det förflutna, mannen som hon hade flytt ifrån och hotade att förstöra hennes liv är tillbaka. Han hade nämligen hotat henne och hela situationen var riktigt allvarlig. Vad är det som händer med Elma och varför fick hon bo just hos Malin? Vad är det för mystiska mannen som Malin hade flytt ifrån? Är Malin och henne familj säkra i sitt hus på den vackra Visingsö?

Om författaren: Josefin Schygge

Josefin Schygge är en svensk frilansförfattare och redaktör. Hon har i flera år arbetat med skrivande och samarbetat på flera intressanta projekten. Nyligen har hon publicerat en av sina finaste verk, psykologisk spänningsroman Allt för dig.

I boken täcker hon flera intressanta ämnen mellan verserna. Trots att boken handlar huvudsakligen om Elma och Malin är den också fullspäckad med viktiga och stora symboler. Man får lära sig vad den äkta mod, systerskap och verkliga kraft betyder.

Stilen som Josefin har är helt oförglömlig. Hon vet precis hur man skapar stämningen i berättelsen och språket som hon använder sig av är på världens toppklass.Vill man få lyssna på en oerhört fantastisk psykologisk spänningsroman är utan tvekan Allt för dig skriven av Josefin ett fint förslag.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk