reklamlänk

Alla ljuger Ljudbok

4.2/5

Författare: Camilla Grebe

ljudbok

Introduktion

Alla ljuger skriven av Camilla Grebe är den femte delen i en utmärkt serie Flickorna och mörkret. Denna fantastiska psykologiska thriller är nästan tolv timmar lång som förser lyssnarna med mycket tid av spänning och underhållande vändningar i handlingen. Camilla ser till att hålla kvalitet av Alla ljuger ljudbok gratis på den högsta möjliga nivån.

Uppläsaren i Alla ljuger ljudbok gratis är Katarina Ewerlöf som har redan stor erfarenhet med ljudböcker. Hon hade varit röst för flera fantastiska verk som Värma händer, Det andra arvet, Ingen väg hem, Andra sidan månen eller serier från Måns Gahrton och Johan Unenge om Hotell Gyllene Knorren. Hon hade sett till att inläsningen i Alla ljuger ljudbok ska hålla världens topp klass.

Alla ljuger: Handling

Alla ljuger är en fängslande berättelse som blandar ihop spänning, fantastiska vändningar i handlingen, detaljerade beskrivningar och mycket mer. Allt det resulterar i en cliffhanger som ska få lyssnarna att sitta med vidöppna ögonen vid slutet.

Huvudhandlingen i Alla ljuger är en helt annorlunda typ av deckare som berättar om Maria, Samir och Yasmin. Det hände något helt skrämmande mellan dem. Samir anklagas för att ha dödat sin dotter. Ju mer i handlingen desto flera fakta kommer fram. En av dem försvinner medan en andra försöker att få fram sanningen.

Den tunna linjen mellan sanningen och lögnet gör att Alla ljuger ljudbok är ett riktigt underhållande verk. Man ska trivas med hur Camilla Grebe klarar att hålla spänning hela vägen ut. Hon klarar att avslöja detaljer steg för steg för att låta lyssnarna att ta sig till sanningen tillsammans med huvudkaraktärerna. Detta gör att ju djupare i handlingen man är desto mer vill man lyssna vidare.

Boken Alla ljuger svarar på flera existentiella frågor samtidigt som den är riktigt dramatisk. Den här starka skildringen av en familj som inte riktigt kan lita på sin relation får man att tänka på sitt eget liv. Camilla beskriver deras känslor och de pågående handlingar så djupt och detaljerat att man skulle tro att historien hände på riktigt.

Kommer de att få fram svaret på vem som egentligen ansvarar för mordet av Samirs dotter? Vad som hände med Yasmin? Och vilken roll som spelar Maria i hela handlingen? Svaren på alla slags frågor man kan ha finns i den fantastiska berättelsen Alla ljuger ljudbok.

Om författaren: Camilla Grebe

Camilla Grebe är en riktigt framgångsrik svensk författare. Hon föddes den 20 mars 1968 i Enskede och har sedan 2009 skrivit flera utmärkta böcker. Hennes debutroman hette Någon sorts frid. Boken påbörjade en av hennes finaste serier om Siri Bergman. De två ytterligare serier som kom ur hennes penna är Moskva Noir och Flickorna och Mörkret som Alla ljuger är en del av.

Hennes fantastiska stil, djupa handlingar och en absolut finaste talang gör att varenda av berättelser som hon hade skrivit är en toppklass litteratur. För sina verk har hon flera gånger tilldelats med fantastiska priser och utmärkelser både för böckerna som överallt som författare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk