reklamlänk

Alexa Ljudbok

3.3/5

Författare: Margaux Dietz

ljudbok

Introduktion

Alexa är en oerhört engagerande och utmärk kärleksroman skriven av ingen annan än Margaux Dietz. I boken berättar hon om historia av Alexa, en riktigt framgångsrik kvinna. Hon är en hyllad influencer med drömjobb och verkar ha det perfekta livet. I Alexa ljudbok gratis visar Margaux att själv de mest framgångsrika har sina toppar och dalar.

Uppläsaren i den utmärkta Alexa ljudbok är Pierina Rizzo. Hon klarar skapa den perfekta stämningen tack vare sin stor erfarenhet som uppläsare. Hon har bland annat spelat i sådana ljudböcker som Mördarens ansikte, Ett hål i själen samt Röda Vita Rosen. Allt det gör att hennes inläsning bara lägger till krydda till Alexa ljudbok.

Alexa: Handling

Vissa människor har ett underbart liv. Vem som inte skulle vilja vara en influencer som är igenkänd i hela landet? Så är det med Alexa som är en av de mest framgångsrika svenska influencers. Hennes liv verkar vara perfekt från A till Å. Det enda som inte är så fint är hennes förhållandet med pojkvännen Jens.

Tillsammans bestämde de att rädda sitt förhållande och åka på en romantisk resa till Mexiko. Tyvärr när de lämnar flygplatsen visar det sig att hemma i Sverige har det hänt något helt oväntat. Både Alexa och Jens blir stoppade i tullen och hennes image blir helt förstörd. Nämligen går det ut en rykte som snabbt sprids i nätet.

Detta påbörjade en hela lavin av problem som så småningom förstör Alexas karriär. Snart blir hon ensam, utan pengar, fans och sitt gamla liv. Hon har bara två val framför sig. Att börja på nytt eller ge upp sig och förbli en besegrad för alltid. Dock hade hon inte varit där hon var om hon inte hade kampvilja i sin själ.

I den fantastiska kärleksromanen, Alexa ljudbok, berättar Margaux en historia som har flera betydelser. Detta verk berättar om fördomar, sexualitet, kärlek och problem som de flesta skulle kunna hamna i. Hon är inte rädd för att öppna kontroversiella diskussioner och hela boken är fullspäckad med oförglömlig humor.

Kommer Alexa att återkomma till sin gamla popularitet? Hur blir det mellan Alexa och Jens? Och vad är det som hände i tullen som orsakade hela situationen? Alexa ljudbok gratis besvarar dessa och flera intressanta frågor.

Om författaren: Margaux Dietz

Margaux Dietz eller rättare sagt Margaux Stéphanie Persson Dietz föddes den 25 september 1990 i Saltsjöbaden. Hon är en svensk stjärna populär framför allt tack vare sina bloggar, youtube och böcker. Hon arbetar till och med som programledare.

Huvudsakligen är samarbetar hon med Elle och sin youtube kanal som i juli 2021 hade 310 tusen prenumeranter. Det gör henne till en av de mest igenkända svenska youtubers.

Hittills har hon publicerat fyra fantastiska böcker, Drömma Stort, Arnold reser till Sydafrika och Your best life samt den nyaste, lite mer allvarliga berättelsen Alexa ljudbok. Alla hennes böcker kännetecknas av Margauxs stil och talang för skrivande. Smakar man på en av hennes böcker, kommer man säkert att nå ut efter de andra.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk