reklamlänk

Adrenalina Ljudbok

4.1/5

Författare: Zlatan Ibrahimovic & Luigi Garlando

ljudbok

Introduktion

Adrenalina : mina okända berättelser är en spännande biografi om Zlatan Ibrahimovic skriven i samarbete med Luigi Garlando. I sin fantastiska Adrenalina ljudbok gratis berättar Zlatan om sitt liv, karriär och allt det som gjorde att han är där han är. Under Adrenalina ljudbok får man se hur Zlatan är som person, vilka som val han tar och varför.

Uppläsaren i Adrenalina ljudbok gratis är själva Alexander Salzberger. Hans magiska röst och inläsning gör Adrenalina ljudbok till en riktigt enastående upplevelse. Den oerhört spännande blandning av de allra sällsynta minnen och tankar som Zlatan har att dela av med sig med Alexanders inläsning är ett riktigt mästerverk.

Adrenalina: Handling

Adrenalina är den senaste biografi om en av Sveriges mest ikoniska fotbollsspelare. Zlatan Ibrahimovic som delade av sig med sina minnen och tankar nu när han blivit över 40 år visar hur han tänker om sitt liv. I Adrenalina får vi se hur han planerar sitt framtid och vilka som är de nästa episoder som han ser fram emot.

Det magiska med Zlatan är att han inte är rädd för nya utmaningar. Han vet var han är och berättar om sina tankar väldigt ärligt och öppet. Utan den minsta tvekan förklarar han vad hans karriär betyder för honom och vilka som är de starkaste upplevelser från fotbollsplanen.

Eftersom Adrenalina fokuserar starkt om Zlatans framtid skildrar han flera olika planer samtidigt. Man får veta om att hans vill hitta det riktiga balansen. Genom flera år har han varit en riktigt ikonisk fotbollsspelare och en av Sveriges bästa sedan flera långa år.

De som tycker om Zlatan eller hade en chans att få lyssna på den föregående biografin, Jag är Zlatan som utkom 2011 ska tycka om Adrenalina ljudbok särskilt mycket. Den här biografin visar klar hur Zlatan utvecklade sig som person genom alla de åren. I över 10 år har han försökt att uppnå nya nivåer i sin karriär som lyckades nästan så bra som han planerade.

Vill du få se hur Zlatan Ibrahimovic är som person? Vad tänker han om dagens fotboll? Eller vad är hans starkaste minnen ur fotbollsplanen? Zlatan Adrenalina ljudbok svarar på alla dessa och själv flera intima frågor man kan ha. De som tycker om fotboll eller bara vill få se en riktig bild på hur Zlatan beter sig utanför kamera utan tvekan ska få lyssna på Zlatan Adrenalina ljudbok gratis.

Om författarna: Zlatan Ibrahimovic och Luigi Garlando

Författarna bakom Adrenalina Adrenalina : mina okända berättelser är Zlatan Ibrahimovic och Luigi Garlando som tillsammans har skrivit ner Zlatans tankar och minnen. Det magiska verket som de skapade har översatts till svenska av Viveka Holm som har gjort ett fantastiskt jobb med att avspegla den originella stämningen.

Zlatan Ibrahimovic är sveriges mest ikoniska fotbollsspelare någonsin. Hans karriär succeer och otroliga talang har gjort honom populära runt hela världen. Den magiska stilen och karaktären han har och visar både på matcher och i vardagslivet gör honom till en utmärkt person.

Luigi Garlando är en italiensk författare föddes den 5 maj 1962 i Milano. Han har varit en del av flera fantastiska verk som Adrenalina, Per questo mi chiamo Giovanni och flera olika biografier samt barnböcker som inte blev översätta till svenska.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk