reklamlänk

1794 Ljudbok

4.1/5

Författare: Niklas Natt och Dag

ljudbok

Introduktion

1794 är den andra delen i trilogin Bellman Noir. Författaren bakom det fantastiska verket är Niklas Natt och Dag. Boken är över 420 sidor lång som avspeglas i längden av dess ljudbok version. Uppläsaren i den fantastiska boken är Martin Wallström som inspelade också den första boken i serien.

Stil och talang som Niklas Natt och Dag representerar är världens toppklass. Denna deckare är fullspäckad med intressanta vändningar i handlingen, detaljerade beskrivningar och djupa karaktärer. Allt det kryddas till med beroendeframkallande beskrinvnigstil av Niklas Natt och Dag.

I sin 1794 ljudbok gratis tar oss Niklas på en en resa tillbaka i tid till slutet av 1700-talet. Så snart man börjar lyssna på 1794 ljudbok kan man inte ta sig ifrån det tills man är klar.

1794: Handling

Niklas Natt och Dag återkommer med den fantastiska uppföljaren av succeeromanen 1793. Det utmärkta verket har väldigt snabbt fått stor popularitet både i Sverige och utomlands. Alla handlingarna i boken, mängden vändningar, intressanta karaktärer och cliffhangern som byggs genom hela trilogin är med enkla ord oförglömliga.

I Bellman noir trilogin som 1794 fortsätter tar oss Niklas tillbaka till slutet av 1700-talet. Man borde lägga märke till hur detaljerad världen i 1794 ljudbok är. Man kan nästan känna doften av vardagen. Tack vare de livliga beskrivningar som författaren förser lyssnarna med är det riktigt lätt att föreställa sig alla de pågående handlingar.

Handlingen i 1794 kretsar runt ett dödsfall som ingen vill ha någonting att göra med. När ingenting vill hjälpa henne, ber hon den sista personen som skulle kunna hjälpa med detta tragiska fall. Det är just som vi återkommer till Mickel Cardell och Anna Stina i 1794 ljudbok.

Man måste understryka att 1794 är precis som dess föregångare brutal ibland. Den visar väldigt realistiska bild av 1700-talet som egentligen var en ganska mörk period i svenska histori. Nakna skildring av dåtidens Sverige kan till och med ändra perspektivet på landet och vissa beslut som gjordes i det förflutna.

Kommer Mickel Cardell och Anna Stina lösa fallet som de tog sig an? Vad är det som egentligen orsakade döden? Och vad är det för cliffhangern som byggs genom boken? Alla svaren finns såklart i 1794 ljudbok gratis. Författaren Niklas Natt och Dag ser till att leda till slut alla, själv de minste tråd. Alla de små detaljerna gör att 1793 är så underhållande att lyssna på.

Om författaren: Niklas Natt och Dag

Niklas Carl Bosson Natt och Dag föddes den 3 oktober 1979 i Stockholm. Han är en av de mest kända svenska författare och skribenter. Trots att han debutbok var 1793 har hans popularitet exploderat snart efter publicering av den första boken. På toppen av sin popularitet har han snabbt bekräftat att 1793 är den första boken i trilogin.

Uppföljare av 1793, 1794 och 1795 har publicerat respektive år 2019 och 2021 av Bokförlaget Forum. Rättigheterna till böcker har sålts till över 30 länder och debutboken har till och med utsågs till Årets bästa svenska debut av Svenska Deckarakademin år 2017. För sina verk har Niklas också tilldelats Stockholms stads hederspris i litteratur.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk