reklamlänk

Z i betyg Ljudbok

4.7/5

Författare: Zack Zombie

ljudbok

Introduktion

Z i betyg är en rolig och underhållande berättelse skriven av Zack Zombie. Författaren bakom Z i betyg är i själva verket några anonyma författare.

Uppläsare i Z i betyg är Joakim Sædén som var uppläsare också i de föregående böckerna om Zack Zombie. Den här boken, Z i betyg är den femte delen i serien En Minecraft-zombies dagbok. Som namnet på serien tyder på är hela boken strukturerad i form av en dagbok där vi kan läsa om hur Zacks vardag ser ut.

Ju mer man gräver i Z i betyg ljudbok desto mer intressanta fakta kommer ut. Skrivstil och känslor som författarna använder i Z i betyg gör det väldigt lätt för barn att relatera till verklighet. Det är många ungar som känner precis detsamma som zombie Zack. Därför är det inte bara en underhållande berättelse utan också väldigt lärorik bok för äldre.

Z i betyg: Handling

I den femte boken i serien om en Mincraft-zombie kommer vi följa Zack och hans problem som närmar sig i en alarmerande takt. Huvudhandlingen i Z i betyg ljudbok gratis äger rum nära Sommarlovet.

Vår Zombie är trött och ser fram emot de lata dagarna. Det är dock något som gör att får honom känna sig ganska oroligt. Han misstänker och är rädd att hans föräldrar kommer att skicka iväg honom på sommarläger. Och det vet alla att läger är varje Zombies värsta mardröm.

Det känns att föräldrarnas viktigaste uppgift är att förpesta barnens perfekta vardagen. Därför kommer han upp på en perfekt plan som kan lösa problemet med lägern. Han kommer nämligen att skriva en uppsats om hur han älskar sommarläger. Det kommer säkert att ändra föräldrarnas beslut.

Tyvärr även den bästa planen kommer inte fungera om zombie har otur. Oavsett hur mycket man försöker är det dömt att misslyckas. Ju mer Zack försöker desto mer verkar det att alla hans försök går förgäves.

Vad som kommer Zack göra mer för att undvika lägern under sitt älskade Sommarlov? Kommer han att lyckas att hitta någon lösning på sitt problem? Vad är det som gör att föräldrarna tvingar honom att åka iväg på lägern? Svar på alla dessa frågor kommer att besvaras i Z i betyg ljudbok gratis.

Inte ofta får man stöta på lika underhållande, rolig och inspirerande historia som författarna presenterar i Z i betyg. Boken är roande och kul för både föräldrar och barn. Den visar vissa problem som barn har från ett helt annat perspektiv som får föräldrar att förstå sina små lite bättre. Därför anses Z i betyg inte vara bara en vanlig barnbok utan också en lärorik berättelse.

Om författaren: Zack Zombie

Författarna bakom pseudonymet Zack Zombie och boken Z i betyg är son och far. William Peña och hans son, Matthew Peña har fått enormt popularitet tack vare sina böcker om Zombie Zack och andra böcker som äger rum i Minecraft världen.

Deras författarskap är inspirerad av karaktärer som är väldigt populära i Minecraft. Författarnas samarbete är väldigt specifik. Det är William som skriver ner historier och skapar handlingarna medan Matthew rekommenderar om hans ideer är goda eller ska hoppas över.

Denna process fungerar väldigt bra då popularitet av deras böcker stadigt ökar. De översättas till flera och flera språk och de sålts i tusentals exemplar. Allt det gör att de två är inspiration för flera familjer.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk