reklamlänk

Vit syren Ljudbok

3.8/5

Författare: Cecilia Sahlström

ljudbok

Introduktion

Vit syren är en engagerande deckare och första boken i den jättepopulära serien om Sara Vallén. Författaren bakom Vit syren ljudbok gratis och hela serien är ingen annan än Cecilia Sahlström. Alla ljudböcker i serien är relativt korta då de varar mellan åtta och elva timmar. Det gör att böckerna som kommer ur Cecilias penna har stor tempo och är fullspäckade med oväntade vändningar.

Cliffhanger som byggs i Vit syren är världens toppklass. Allt det kryddas till med den utmärkta inläsningen av Maria Lyckow som sedan flera år är en av de mest populära och framgångsrika svenska uppläsare. Denna magiska blandning av action, intriger och fängslande beskrivningar gör Vit syren ljudbok gratis till en av de finaste böckerna i serien om Sara Vallén.

Vit syren: Handling

Vit syren är en fantastisk början på serien om Sara Vellen och trots att det är den första boken i serien slösar Cecilia ingen tid för onödiga beskrivningar eller särskilt långa inledningen. Såklart förklarar hon vem som huvudkaraktärerna är, men det känns att denna del av Vit syren ljudbok går hon igenom så smidigt att det är svårt att märka.

Huvudhandlingen i Vit syren ljudbok börjar när det kommer fram att kropp av en ung tjej hittas i stadsparken i Lund. Det ses klart att hon hade varit misshandlad innan hon dog och hela brottsplatsen ser väldigt drastiskt ut.

Efter att Sara och hennes team kommer på plats och påbörjar utredningen finner de ut att offret har en kvist av en vit syren i handen. Allt pekar på att mordet hade en symbolisk betydelse som i sin tur gör att gärningsmannen kan också vara en seriemördare. Situation ser allvarligt ut och Sara ska ta hand om fallet.

Snart efter utredningen började visar det sig att huvudmisstänkt i Vit syren är ingen annan än Saras son. Trots att hon inte fick att utreda fallet längre är hon också säker att hon inte kommer låta det vara. Hon påbörjar sin egen utredning för att rädda sin son.

Den kontrasten och magiska stämningen som Cecilia skapar i Vit syren är helt oförglömlig. Denna magiska början på serien om Sara Vallen får lyssnarna att glömma om verkligheten.

Kommer Sara att rädda sin son eller visar det sig att det är just hennes son som står bakom det drastiska mordet? Kommer mördaren att slå till igen? Och vad betyder vit syren som mördaren lämnade i offrets hand? Vit syren ljudbok kommer säkert att besvara alla dessa frågor och själv flera intressanta intriger.

Om författaren: Cecilia Sahlström

Cecilia Sahlström är en svensk författare med flera år erfarenhet i polisyrket. Hennes arbetserfarenhet avspeglas i flera handlingar ur hennes serie om Sara Vallen. Hennes talang och skrivstil gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Debutboken som Cecilia blev känd av i den svenska deckarvärlden är just Vit syren som påbörjade den långa serien om Sara Vallen.

Den mest populära serien som gjorde att Cecilia blev heltidsförfattare består nu av över sju finaste böcker. Utan tvekan ska man få lyssna på de efterkommande böcker som I egna händer eller Pojken som försvann. Det är dock klart att ju djupare i serien desto bättre den blir.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk