reklamlänk

Virgin River Ljudbok

4/5

Författare: Robyn Carr

ljudbok

Introduktion

Boken Virgin River skriven av Robyn Carr är den första boken i serien. Det som är annorlunda med Virgin River är att den kan engagera lyssnare från första minut. Charlotta Jonsson som är bokens uppläsare kryddar till denna fantastiska kärleksroman. Om man gillar fina harlequin är det ingen tvekan om att Virgin River ljudbok gratis är ett bra val.

Ljudboken är nästan fjorton timmar lång som ger lyssnare tillräckligt mycket tid att lära känna alla karaktärer ordentligt. Virgin River är så populär att det också finns dess filmatiserad version på Netflix. Det är ett nöje att jämföra filmen med boken då båda två är inget mindre än underbara verk.

Virgin River: Handling

Virgin River är en absolut fantastisk bok som får lyssnare att beundra Robyn Carr som författare. Boken har ett fantastiskt och oförglömligt driv som inte bara engagerar lyssanre på direkten men också låter en glömma om verkligheten. Trots att ljudboken är fjorton timmar lång är det ingen problem att sträcklyssna på Virgin River ljudbok gratis.

Bokens stora succe orsakade att Netflix skapade en film baserat på romanen Virgin River. Huvudhandlingen i filmen och boken kretsar runt samma ämne, men det sägs ofta att boken har mycket bättre, tillfredsställande slut. Det som inte alla gillar är att Virgin River ljudbok har så många viktiga handlingar att stänga av att författaren inte klarade att göra det i bara en bok.

Mängden detaljerade fakta och intressanta beskrivningar fick författaren att dela upp boken i flera delar. Robyn klarade att stänga av huvudhandlingen i Virgin River, men flera sidiga handlingar har lämnats utan svar i just den här boken. Det visar dock hur djup och välbyggt boken är.

Språket i Virgin River ljudbok är med enkla ord underbart. Texten har flyt hela vägen ut som understrykas av den fantastiska uppläsaren. Alla de huvudkaraktärerna som Melinda Monroe beter sig inte bara realistisk men är så detaljerade som om fanns på riktigt.

Robyns Virgin River ljudbok kan vara en av de bästa kärleksromaner utgivna 2021. Vill du få veta hur Melinda Monroes liv ser ut efter att hon blev änka? Hur ser livet av invånare av den lilla staden i bergen? Eller varför ingen i staden vill ha hennes hjälp som barnmorska? Och vem som lämnade en nyfödd bebis på hennes trappa? Alla dessa frågor besvaras i detalj i Virgin River.

Om författaren: Robyn Carr

Robyn Carr är en amerikansk författare föddes den 25 juli 1951. Hennes favoritgenre är kärleksromaner som ses klart efter att man får se på författarens bibliografi. Hon är otroligt framgångsrik, har klarat att toppa en av de viktigaste bästsäljarlistor i världen- New York Times. Flera gången har Robyns böcker hamnat på högsta platser hos New York Times och andra bästsäljarlistor.

Hittills har Robyns böcker sålts i över 27 miljoner exemplar som gör författaren till en av de mest framgångsrika amerikanska författare. Böckerna i serien Virgin River, Thunder point och Grace Valley har översatts till 19 språk i över 30 länder.

För sina böcker har Robyn Carr tilldelats flera pris och utmärkelser men en av de viktigaste är 2016 Nora Roberts Lifetime Achievement och medlem av Nevada Writers Hall of Fame.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk