reklamlänk

Vinterhjärta Ljudbok

3.9/5

Författare: Anna Jansson

ljudbok

Introduktion

Vinterhjärta är en kort, men ovanligt underhållande deckare skriven av Anna Jansson. Ljudboken är bara två timmar lång som gör att man kan sträcklyssna på den under bara en session.

Uppläsaren i Vinterhjärta ljudbok gratis är Marie Richardson vems röst får lyssnare att glömma om verkligheten. Blandning av Maries läsning och den fantastiska Vinterhjärta är inte bara underbar utan helt beroendeframkallande.

Trots att boken publicerades år 2021, har den redan samlat flera positiva recensioner från kritiker och lyssnare. Det är enkelt att känna igen Annas stil från hennes tidigare böcker. Den här gången erbjuder hon på en lättare deckare, Vinterhjärta ljudbok, för de som inte har tillräckligt mycket tid att fördjupa sig i hennes andra böcker.

Vinterhjärta: Handling

Vinterhjärta berättar en historia som äger rum i Visby. I början får vi veta att en 88-åriga kvinna försvinner spårlöst. Gertrud heter hon och allt pekar på att hennes liv är utsatt för fara. Det är många människor inblandade i fallet men hon hittas ingenstans.

Väderförhållande blir svårare och svårare. Temperaturen går ner och trots sökinsatser är riktigt stora verkar det att hennes chans att överleva är små. Maria Wern får i uppdrag att undersöka fallet. När hon börjar gräva lite mer visar det sig att hennes make har nyligen gått bort. Det öppnar några dörren för utredningen och hon kommer att få nya ledtrådar snart.

När nya spår dyker upp bestämmer Maria att få prova en annan teori istället. Det visar sig att några ledtrådar som hon hade fått tidigare i utredningen var falska.

Kommer att Maria hitta Gertrud? Vad var det som egentligen fick Gertrud att försvinna spårlöst? Varför ville Rafaela, Gertruds brorsdotter peka åt annat håll i utredningen? Och varför försvann hon bara två dagar innan julafton? Alla dessa svar förklarar i detalj i Vinterhjärta ljudbok gratis där Anna delar av sig med den mysiga berättelsen.

Efter att man har lyssnat klart på Vinterhjärta ljudbok väckas det flera tankar. Boken får man att överväga vad livet egentligen betyder och vad som är viktigt. Vinterhjärta ljudbok kan förändra perspektiv på liv trots att den är så kort. Anna Jansson skapade en underbar historia som visar helt klart att livet inte är svartvit. Under livets lopp kan man stöta på flera problem, men också lyckliga moment. Det viktigaste är att inte gå vilse.

Om författaren: Anna Jansson

Anna Jansson är en svensk författare föddes den 13 februari 1958 i Visby. Hon har i flera år publicerat deckare som gärna översätts till flera olika språk. Förutom romaner gillar hon också att skriva barnböcker som också blir väldigt populära både i Sverige som utomlands.

Hon påbörjade sin författarkarriär år 2000 med boken Stum sitter guden. Trots att den inte har blivit en enorm succe i början har serien blivit mer och mer populär genom åren. Nu har hon väl över 50 böcker i sin bibliografi. Vissa böckerna är kortare som Vinterhjärta och vissa är längre deckare som visar hur starkt är hon fokuserat på sin karriär.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk