reklamlänk

Vi mot er Ljudbok

4.3/5

Författare: Fredrik Backman

ljudbok

Introduktion

Vi mot er är fortsättning på serien Björnstad skriven av Fredrik Backman. Ljudboken får ovanligt fantastiska recensioner från lyssnarna. Tack vare den första delen i serien kan man känna igen de karaktärerna och stämningen som gör att man själv mer vill ta sig tillbaka till Björnstaden.

Uppläsaren i den oerhört fantastiska romanen är Marie Richardson som fick uppläsa den föregående boken också. Hennes röst och engagerande stil gör att man kan lätt föreställa sig alla de pågående handlingar. Med enkla ord passar hon perfekt till Vi mot er som på flera nivåer kräver från uppläsaren att förstå känslor av de huvudkaraktärerna och kunna adaptera till vad de känner.

Vi mot er: Handling

Vi mot er är en oerhört beroendeframkallande fortsättning på serien Björnstad. Efter de fruktansvärda händelser som skakade staden i den föregående boken återkommer vi dit efter några månader hade gått. Ännu en gång får vi träffa de bästa vänner Ana och Maya som man kan känna igen från den första boken i serien. Lyckligtvis författaren bygger Vi mot er ljudbok gratis på precis samma sätt som boken Björnstad som gör att den är på sitt sätt en fristående bok i serien.

Författaren har sett till att förse lyssnarna med den samma stämningen som fanns i den första delen. Så snart man börjar lyssna på Vi mot er ljudbok får man en känsla att man är hemma tillbaka med sina gamla vänner. Trots att det som hände i Björnstad har skakat alla invånarna, börjar emotioner lugna ner sig och man är redo för nästa oförglömliga upplevelser.

Den boken väcker väldigt extrema emotioner. Inte bara handlar den om hat och våld, men också klarar Fredrik Backman att snabbt ändra stämningen till mycket lyckligare. Den helt ovanliga blandningen av håp, lycka, hat och rivalisering skapar en riktigt exploderade mix. Redan efter några minuter av Vi mot er ljudbok glömmer man om verkligheten.

Precis som dess föregångare, Vi mot er ljudbok gratis visar hur livet i en liten stad ser ut. De intensiva mänskliga relationer, lojalitet och kärleken som finns mellan invånarna får lyssnarna att tänka på sina egna liv. Den motiverande faktorn i Vi mot er ljudbok väcker intressanta tankar som gör att boken stannar i minnet för väldigt länge. Utan tvekan är Vi mot er en bok värt att föreslå alla de som tycker om spännande romaner.

Om författaren: Fredrik Backman

Fredrik Backman eller rättare sagt Carl Fredrik Backman föddes den 2 juni 1981 i Stockholm och är svensk författare.. Han är dock uppvuxen i Helsingborg och har i flera år arbetat som bloggare samt skribent.

De största verken som Fredrik har i sin bibliografi är riktiga svenska klassiker som blev populära världens runt. Det är nämligen inte flera som inte känner igen En man som heter Ove eller Saker min son behöver veta om världen.

År 2016 påbörjade han den engagerande serien Björnstad som fick otroligt stor uppmärksamhet. Rättigheterna till både Björnstad och Vi mot er har snabbt sålts och året 2020 hade TV-serien Björnstad släppts på HBO Nordic.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk