reklamlänk

Väktarna Ljudbok

3.9/5

Författare: John Grisham

ljudbok

Introduktion

Vill man få lyssna på en spännande deckare är Väktarna ljudbok gratis en av de bästa möjliga val. Denna bok skriven av John Grisham är en otroligt engagerande deckare med flera intressanta vändningar i handlingen. När det blandas med alla de djupa karaktärerna, fängslande handlingar och det magiska sättet som John kan beskriva saker får vi en deckare som inte går att hoppas över.

Författaren har sett till att Väktarna ljudbok ska ha allt en god deckare ska ha. Spänningen, detaljnivå och språk är på högsta nivå. Med enkla ord Väktarna är ett fantastisk verk som ska underhålla lyssnarna på flera timmar garanterat.

Väktarna: Handling

Väktarna är en deckare skriven av John Grisham. Dess ljudbok version är uppläst av Gerhard Hoberstorfer. Eftersom den är inte originellt skriven på svenska behövde den översättning och det var gjort av Kjell Waltman. Översättningen av Väktarna resulterade i över 360 sidor av text som överfördes till tolv timmar av ljudboken.

I Väktarna ljudbok ska man hitta allt som man älskar deckare för. Den underhållande lyssningen engagerar lyssnare redan från dess första minuter. Under bokens lopp kan man fördjupa sig i handlingen så snabbt och starkt att man kan helt enkelt glömma om verkligheten helt och hållet.

Huvudhandlingen i Väktarna ljudbok gratis kretsar runt ett konstigt mort på en ung advokat. Hans kropp hittades på hans kontor och det enda som var klart var att han blev skjuten. Det fanns dock inte flera ledtrådar på vem som kunde ha mördat honom och varför.

Misstankarna faller mot Quincy Miller, en av advokatens tidigare klienter. Om Miller vill att han inte ska bli straffad för mordet, behöver han att bevisa att han inte är skyldig. På alla sätt och vis försöker han att hitta någon som ska hjälpa honom och intressera sig för hans fall. Lyckligtvis tar han kontakt med Guardian Ministries.

Kommer den lilla byrå ta hand om hans ovanliga, svåra fall? Vem är det som egentligen står bakom mordet? Varför är just Quincy Miller misstänkt för mordet? Kommer sanningen fram eller kommer polisen bestraffa fel person? Alla svar på ovanstående frågor kommer att besvaras i Väktarna ljudbok av John Grisham. Samtidigt kommer man att lyssna på en av de bästa deckare utgivna på svenska år 2021.

Om författaren: John Grisham

John Ray Grisham Jr föddes den 8 februari 1955 i Jonesboro i Arkansas. Han är en amerikansk jurist och författare. Hans författarkarriär började redan 1989 med boken Juryn (dess originella namn är A time to kill). Redan sedan sin första bok har han fått en stor popularitet. Snart visade sig att hans böcker inte är engagerande bara i skriv och filmatiserades. Överallt har över nio av hans böcker filmatiserats.

Hittills har Grisham sålt över 275 miljoner böcker världens runt och översatts till över fyrtio språk. Mellan 1989 och 2021 har han utgivit över 40 böcker varav några av de viktigaste är Väktarna, Pelikanfallet, Klienten och Regnmakaren.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk