reklamlänk

Vägen till hormonell balans Ljudbok

4.2/5

Författare: Mia Lundin

ljudbok

Introduktion

Vägen till hormonell balans : hjärnkoll, sexlust och välmående genom förklimakteriet och klimakteriet skriven av den utmärkta Mia Lundin är ett viktigt verk som förklarar hur man håller sig i bra skick genom att ta hand om förklimakteriet och klimakteriet.

Uppläsaren i den korta, men fullspäckad med viktiga tips Vägen till hormonell balans ljudbok gratis är Cecilia Walton Agrell. Hennes fantastiska och intressanta röst gör att man kan utan det minsta problem sträcklyssna på Vägen till hormonell balans ljudbok. Hennes magiska inläsning gör att till och med Vägen till hormonell balans som är en slags facklig bok om självutveckling är inspirerande och på sitt eget sätt fängslande.

Vägen till hormonell balans: Handling

Vägen till hormonell balans svarar på flera frågor som ständigt flera kvinnor ställer sig. Klimakteriet är en dags i livet när kvinnokroppen börjar att genomgå olika processer som så småningom saktar ner organismen. Äggstockarnas funktion minskar, mensen upphör och hormonerna i kroppen ändras.

Tack vare Vägen till hormonell balans ljudbok får man ta reda på vad som egentligen förklimakteriet och klimakteriet är. Den boken inte bara förklarar de etapperna i livet utan visar vad man egentligen kan förvänta sig av dessa processer. Man kan lära sig mycket om hormonell balans och till och med förbereda sig på det som man inte kommer undan.

Det är viktigt att understryka att Vägen till hormonell balans ljudbok gratis innehåller en rad viktiga, användbara tips och olika metoder att gå genom klimakteriet mer eller mindre utan större skador. Det viktiga är att man ska komma ihåg vilka som symptomen kan man stöta på och reagera i tid för att kunna hjälpa till sin kropp innan det är för sent.

Mia Lundin som står bakom det fantastiska Vägen till hormonell balans har sett till att fylla den med massa information. Trots att Vägen till hormonell balans ljudbok är bara tre timmar lång är det helt förvånande hur många användbara råd kan man hitta i boken.

Med Vägen till hormonell balans svarar Mia på tusentals nödrop som hon hade hört under sin karriär som specialistsjuksköterska inom gynekologi. I över trettio år har hon samlat erfarenhet och hjälpt tusentals kvinnor med att gå genom förklimakteriet och klimakteriet. Nu delar hon av sig med sin kunskap i Vägen till hormonell balans och vill hjälpa till dem som inte ännu vet vad som väntar dem.

Om författaren: Mia Lundin

Mia Lundin är en uppskattad författare och en specialist på kvinnohälsa samt hormoner och olika processer i kvinnokropp. Sedan 1989 har Mia arbetat med behandling av olika problem med hormoner, klimakteriet,, PMS och mera. Hennes flera år erfarenhet avspeglas nu i den nyaste boken Vägen till hormonell balans.

Trots att hon hade redan släppt två fantastiska, användbara böcker, Mat för hormonell balans och Kaos i kvinnohjärnan är utan tvekan Vägen till hormonell balans den viktigaste boken hon har skrivit än så länge.

Hennes böcker är fullspäckade med insikter som hon samlade genom flera år av samarbete med olika kvinnor och med olika bakgrunder. Allt det kryddas till med fantastiska beskrivningssätt, fängslande exemplar och bildliga jämförelser som gör hennes verk väldigt lättillgängliga för vanliga lyssnare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk