Uppståndelsen Ljudbok

3.9/5

Författare: Robert T. Kiyosaki

ljudbok

Introduktion

Uppståndelsen skriven av Dan Buthler i samarbete med Dag Öhrlund är nästa episod i världens runt känd romanserie om Jacob Colt och Christopher Silvferbielke.

Dag Öhrlund och Dan Buthler har bevisat flera gånger att deras deckare är världens toppklass. Deras ovanlig beskrivningsstil och intressanta plotvridningar gör Uppståndelsen precis lika engagerande som alla andra böckerna i serien. Man kan få känna deras öga för detaljer samt väldigt bra utvecklade, välbeskrivna karaktärer som är både autentiska och unika.

Uppståndelsen ljudbok gratis är det nyaste verk av ovanstående författarna. Den öppnar många trådar som Dan Buthler och Dag Öhrlund kan bygga på i de kommande böckerna i serien. Det är ingen brist på spännande händelser och livliga beskrivningar. Uppståndelsen ljudbok är en deckare värd att lyssna på.

Uppståndelsen: Handling

Uppståndelsen är fortsättning på historian om den psykopatiske mördaren Christopher Silvferbielke och den ikoniska detektiven Jacob Colt. Den här delen börjar med att Christopher har flytt landet. Silvferbielke befinner sig i Thailand helt utan pengar. Han måste börja om från början då alla hans intjänade blodpengar är frysta av den svenska polisen efter hans brott.

Uppståndelsen ljudbok gratis som de tidigare ljudböcker i serien gör att lyssnaren börjar hata Christopher Silvferbielke själv mer. Det känns ibland att det enda han förtjänar för sina brott är död och det gör Uppståenden ännu mer fascinerande och fängslande. Trots hans vidriga karaktär och allt han har gjort vill man veta hur det går för honom och hur ska hela serien avslutas.

Man får känna sig satisfierad när alla Silvferbielkes handlingar verkar steg efter steg komma tillbaka och hämnas på honom. Uppståndelsen gör att man inte kan låta bli att fortsätta lyssna på. En fascinerande händelse föder nästa som skapar en stämning som är svårt att beskriva. Uppståndelsen är med enkla ord beroendeframkallande.

I Uppståndelsen får vi se Silvferbielkes nya lömska, egoistiska planer. Han bryr sig inte om någon eller något och vill återfå sin tidigare status och sina pengar. För att göra det behöver han ta sig vidare mot USA och lyxliv som han anser sig ha rätt till.

Den här gången Dan Buthler och Dag Öhrlund har klarat att skapa en spännande cliffhanger. Den byggs upp under många avsnitt och blir en riktigt stor överraskning.

Uppståndelsen är utan tvekan en deckare värd att lyssna på om man har gått genom de tidigare böckerna i serien. Ibland är den vulgär, ibland humoristisk, men man kan se på en gång att författarna har ingen brist på fantasi.

Om författaren: Dan Buthler och Dag Öhrlund

Dan Buthler föddes i Rønne, Danmark 1965 och har speciellt intresse för marknadsföring och teknologi som ger hans böcker en unik stil.

Dag Öhrlund föddes i Stockholm 1957. Han är en svensk författare, fotograf och journalist. Han har medverkat i över 40 böcker.

Dag Öhrlund och Dan Buthler är otroligt bra författarparet som specialiserar sig i deckare och har skapat tillsammans en berömd romanserie om Jacob Colt och Christopher Silvferbielke.

Deras framgångsrika samarbete har fött över 13 böcker. Serien om Jacob Colt och den psykopatiske mördaren Christopher Silvferbielke har fått många priser. Uppståndelsen bevisar att deras böcker håller kvalitén trots att den är åttonde boken i serien.