reklamlänk

Tvingad till tystnad Ljudbok

4.1/5

Författare: Linda Castillo

ljudbok

Introduktion

Tvingad till tystnad skriven av den utmärkta författaren Linda Castillo är en enormt fascinerande och djupt intressant deckare i serien om Kate Burkholder. Som den första delen av serien inleder Tvingad till tystnad ljudbok gratis flera fantastiska trådar som engagerar lyssnarna på flera olika nivåer. För att göra saken bättre är Tvingad till tystnad ljudbok över fjorton och halv timme lång som förser lyssnarna med flera timmar underhållning.

Uppläsaren i Tvingad till tystnad ljudbok gratis är Jessica Liedberg som har gjort ett fantastiskt jobb. Tillsammans med översättaren, Sofi Rydell, klarade de att återskapa den originella stämningen så bra att man glömmer att action inte är ursprungligen skriven på svenska.

Tvingad till tystnad: Handling

Tvingad till tystnad är en slags magiska deckare som får man följa tillsammans med huvudkaraktärerna och sitta i spänning hela vägen ut. Författaren, Lina Castillo, förser lyssnarna med massa ledtrådar och detaljer som inte bara låter en att föreställa sig de pågående handlingar men också försöka lösa hemligheterna på egen hand.

Det är en stark berättelse fullspäckad med spännande vändningar och massa hemligheter som får lyssnarna att glömma om verkligheten på flera, långa timmar.

Huvudhandlingen i Tvingad till tystnad ljudbok kretsar runt ett seriemördare som terroriserar en liten stad i Ohio. I ett riktigt lugnt samhälle där både amishfolk och vanliga amerikaner bor tillsammans dyker det upp en person som vill förstöra det lugnet.

Under Tvingad till tystnad ljudbok gång får vi träffa Kate Burkholder. Föräldrar av den lilla flickan mördades som de sista offren av den sjuka seriemördaren. Över femton år senare blir hon en polischef i området. Hon var helt säker på att hennes förflutna kommer inte att vara något problem. Tyvärr situationen förändrar när det hittas en kropp av en ung kvinna mördad på exakt samma sätt som hennes föräldrar.

När utredningen i Tvingad till tystnad påbörjar och hela situationen får fart gräver Kate i fallet djupare än någonsin. Det att lösa fallet av seriemördaren som ännu en gång återkom till staden blir hennes prioritet.

Kommer Kate hitta den som står bakom morden både nu och femton år tidigare? Vad har de tidigare offren att göra med det konstiga mordet som hände när Kate återkom till staden? Klarar Kate hitta mördaren innan personen slår till igen? Tvingad till tystnad svarar på dessa frågor på ett så spännande sätt att man inte kan låta bli den.

Om författaren: Linda Castillo

Linda Castillo är en amerikansk författare vems böcker sitter på bästsäljarlistor i flera långa veckor. Hon fokuserar sig starkt på kriminalromaner men i sin bibliografi har hon flera thrillers och kärleksromaner. Hennes skrivstil och talang gör det lätt för henne att uttrycka känslor som i sin tur skapar en magisk relation mellan lyssnarna och karaktärerna i hennes böcker.

Några av de viktigaste verk som hon har skrivit än så länge är Tvingad till tystnad, Efter stormen och flera andra som inte blev översatta till svenska som Remember the Night, Hero to Hold, Fade to Red eller Depth Perception. Utan tvekan står hon bakom flera utmärkta böcker som kommer att stanna med lyssnarna för alltid.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk