reklamlänk

Tryggare kan ingen vara Ljudbok

4.1/5

Författare: Dag Öhrlund

ljudbok

Introduktion

Tryggare kan ingen vara är en utmärk deckare från en av de finaste och allra bästa svenska deckarförfattare- Dag Öhrlund. I den tredje delen av serien om Truut, Tryggare kan ingen vara ljudbok gratis tar oss Dag på en fantastisk resa fullspäckad med finaste vändningar i handlingen samt en helt oväntad cliffhanger som byggs genom hela boken.

Uppläsaren i Tryggare kan ingen vara ljudbok precis som i hela serien om Truut är Stefan Sauk vems röst kryddar till denna utmärkta historien. Stefan läser Tryggare kan ingen vara ljudbok gratis så fantastiskt att man inte får ta sig ifrån lyssnandet. Man får en känsla att handlingarna i Tryggare kan ingen vara hände på riktigt.

Tryggare kan ingen vara: Handling

Tryggare kan ingen vara påbörjar några nya, men helt beroendeframkallande handlingar i universum med vår älskade kommissarie Trutt. Den här finaste, sorgligt men underhållande delen i serien är fullspäckad med hårda emotioner och snabb action som får en att lyssna på ljudboken med vidöppna ögon.

Den rasande kamp mot klockan som Ewert Truut är kastad in i tillsammans med sina två kollegor, Carolina Herrera och Måns Schmidt är ett riktigt mästerverk. Ju längre i Tryggare kan ingen vara man är desto mer fängslande boken blir. Konfrontationen av fördomar och kärlek som boken berättar om gör att man känner den riktiga talangen av Dag Öhrlund som överraskar sina fans med nya ideer regelbundet.

Just den här delen, Tryggare kan ingen vara ljudbok börjar ganska lugnt. Vi får några detaljer om vad som hände mellan böckerna Tryggare kan ingen vara och den andra delen, Där inga ögon ser. Dag inleder action ganska smidigt och snabbar den på som en snöboll.

Snart visar det sig att någon skjuter mot Ewerts eget barnbarn. Naturligtvis blir Carolina, Måns och Ewert kastade in i en utredning som är en riktig kamp mot tiden. Den utredningen inte bara engagerar kommissarie personligt men verkar vara ett falla för Ewert och de som tar sig an uppdraget.

Kommer Ewert med sina kollegor att finna ut vem eller vad som står bakom de konstiga händelserna? Vem är galningen som skjuter mot barn? Och vad är det för kampen mot tiden som vi får lyssna om Tryggare kan ingen vara? Svaren finns såklart i den här utmärkta Tryggare kan ingen vara ljudbok.

Om författaren: Dag Öhrlund

Dag Öhrlund är en riktig legend i den svenska deckarvärlden. Han föddes den 30 oktober 1957 i Stockholm och sedan 2007 är en av de mest kända svenska författare. Genom åren har han arbetat som journalist och fotograf för att påbörja sin karriär med den utmärkta boken Mord.net.

Med sin fantastiska stil, talang och arbetsam attityd har han medverkat i mer än 60 böcker. Några av hans mest viktiga serier är romanserien om Jacob Colt som senare har utvecklats i samarbete med Dan Buthler och transformerats till serien om Jacob Colt och Christopher Silfverbielke.

År 2014 påbörjade Dag en helt ny, fräsch serie om Ewert Oswald Truut med boken Besökaren. Just denna serie är fortsätt med boken Tryggare kan ingen vara.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk