reklamlänk

Tre systrar Ljudbok

3.9/5

Författare: Bente Pedersen

ljudbok

Introduktion

Första dansen är en oerhört spännande roman skriven av Bente Pedersen. Författaren tar lyssnarna på en fantastisk resa bak i tiden till sommar året 1873. Samtidigt påbörjar Första dansen ljudbok en serie om tre systrar som i själva verket är väldigt nära väninnorna med namnen Ingrid, Aile och Stina.

Översättningen av Första dansen till svenska är gjord av Eva-Maria Gelotte vems underbar språk och talang behöll den originella stämningen och flyt i texten. Tillsammans med uppläsaren, Kajsa Linderholm klarade de två att bygga ett oförglömligt verk som är värt att återkomma till. Den vackra historien som visas i Första dansen ljudbok är fullspäckad med starka känslor som kärlek, vänskap och kryddas till med en stor dos av dramatik.

Första dansen: Handling

Bentes underbara skrivstil och talang gör att man kan falla i Första dansen ljudbok gratis sedan första minuter. Författarens oerhört engagerande och fängslande beskrivningar, snabba samt oförutsägbara vändningar i handlingen och den oförglömliga stämningen hela vägen genom boken är med enkla ord toppklass. Trots att Första dansen ljudbok gratis är bara lite över sju timmar lång, kan man lätt uppskatta hur den är fullspäckad med stora, viktiga känslor och frågor.

Det är värt att nämna att Första dansen inte bara är en strålande roman utan väcker flera tankar. Boken motiverar att ställa sig viktiga frågor. Vad betyder vänskap egentligen? Hur vet man om man kan lita på den andra personen? Och vad är den äkta, definitiva kärleken? Under bokens lopp besvaras de frågorna på ett eller annat sätt genom de historierna som Ingrid, Stina och Aile upplever.

Såklart får man inte glömma om den underbara resa tillbaka i tiden. Bente Pedersen tar oss tillbaka till året 1873 och det görs så perfekt att man inte ens kommer ihåg med verkligheten. Alla de levande beskrivningarna, levande karaktärer, blandningen med verkliga händelser och finaste cliffhangern som byggs genom Första dansen är obeskrivliga.

Man lyssnar på Första dansen ljudbok på egen risk. Den fängslande språk och handlingar kommer att fånga lyssnarna på flera timmar och det är otroligt svårt att ta sig ifrån lyssnandet innan man är klar. Det orsakas av författarens engagerande skrivstil. Så snart en situation lugnas ner, påbörjar Bente en annan, själv mer intressant situation som får en att sitta och lyssna på Första dansen med vidöppna ögon.

Om författaren: Bente Pedersen

Bente Pedersen är en norsk författare föddes den 22 mars 1961 i Skibotn. Genom åren har hon skrivit väl över hundra böcker i serier Raija, Tre systrar, Sara, Liljene och Huset Arent. Förutom de serierna har hon också publicerat flera fantastiska fristående böcker varav Vi står han av och Best uten ball? de mest populära.

Hennes skrivstil och talang gör att alla de berättelserna är helt oförglömliga. Hon vet precis hur man skapar spänning och Först dansen är det perfekta exemplet. Hennes verk ofta handlar om kärlek, vänskap och sätter i fråga viktiga känslor. Det är den bästa klass litteratur som väcker hos lyssnarna flera frågor och motiverar till att tänka på deras egna liv.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk