reklamlänk

Tolv hundar i juletid Ljudbok

3.9/5

Författare: Lizzie Shane

ljudbok

Introduktion

Tolv hundar i juletid är den första boken i serien Pine Hollow skriven av Lizzie Shane. Boken levererar massa positiva känslor och handlingen får man att njuta av boken hela vägen ut. Uppläsaren i den fantastiska Feelgood-romanen, Tolv hundar i juletid, är Sofia Berntson som ofta väljas till feelgood romaner.

Kvaliteten av Tolv hundar i juletid ljudbok gratis är med enkla ord helt perfekt. Bokens språk är vackert, handlingen får lyssnare att sträcklyssna på ljudboken och det känns flyt i texten. Allt det kryddas till med den underbara julstämningen och beskrivningar som griper lyssnare om hjärtat. Romanen är fullspäckad med kärlek, vänskap och massa hundar. Det verkar att det inte finns mer att önska sig.

Tolv hundar i juletid: Handling

Berättelsen som Lizzie Shane delar av sig i Tolv hundar i juletid ljudbok är utan tvekan en av de mest härligaste feelgood romaner som finns. Bilden som Lizzie klarade att måla upp och alla de förbindelser som skapades under bara en bok gör får Tolv hundar i juletid ljudbok till att vara en av de mest chockerande romaner som finns.

Boken Tolv hundar i juletid börjar med att Lizzie inleder de huvudkaraktärerna som är Ben West och Ally Gilmore. Ben är en av högt uppsatta tjänstemän och Ally Gilmore har nyligen flyttat till Pine Hollow för att ta hand om sina farföräldrar. Själva handlingen i boken kretsar runt en situation som orsakar titelns tolv hundar att förlora sitt hundhem. Som tur är Ally på plats och ska se till att hundarna ska hitta nya hem.

Under bokens löp får vi lära känna både Ben och Ally mycket bättre. Det som är roligt är att i början av Tolv hundar i juletid ljudbok gratis på grund av handlingen ser det ut att de ska vara sina värsta fienden. Lyckligtvis visar det sig att ödet har en annan plan för de två. Det sker dock på ett ganska ovanligt och överraskande sätt.

Trots de svåra beslut som Ben måste ha tagit och svåra livssituation som Ally har med sina farföräldrarna och hundhemmet som de hade drivit klarar de att förstå vad som är viktigt i livet. I boken kan lyssnare erfara en fantastisk omvandling av både Ally och Ben som är riktigt gripande. De fängslande vändningar är det som gör Tolv hundar i juletid ljudbok till en riktigt oförglömlig feelgod roman.

Om författaren: Lizzie Shane

Lizzie Shane är en av de mest kända amerikanska författare. Hon födde och växte upp i Alaska. Hon påbörjade sin författarkarriär år 2009 när hon släppte sin första bok under pseudonymet Vivi Andrews. Hennes verk visade sig bli så stor succe att hon har tilldelats Romance Writers of America’s Golden Heart pris.

Under kommande år har hon släppt några ytterligare böcker(bland annat Tolv hundar i juletid) och alla av de har blivit mindre eller större bästsäljare. En av hennes första romansserien påbörjades med boken Marrying Mister Perfect. År 2016 har hon tilldelats ytterligare priser för sina fantastiska böcker. Författarens underbara stil och smak belönade henne med internationellt karriär.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk