reklamlänk

Tim: Biografin om Avicii Ljudbok

4.5/5

Författare: Måns Mosesson

ljudbok

Introduktion

Måns Mosessons Tim: Biografin om Avicii är ett ensamstående verk om en av de mest kända musikproducenter och musiker i hela världen, Avicii. Avicii har samlat enormt popularitet väldigt snabbt och har blivit en av de mest beundrade svenska musikproducenter. Han har blivit berömd i hela världen och allt pekades på att hans karriär ska blomstra själv mer. Tyvärr år 2018 begick Avicii självmord i Oman.

I sin bok, Tim: Biografin om Avicii, berättar Måns mer om hur Avicii var som person. Författaren av Tim: Biografin om Avicii fördjupar sig i de viktigaste händelserna i Aviciis liv och förklarar hur det har gått till att hans popularitet exploderade så otroligt snabbt. Till slut delar han av sig med vissa fakta otillgängliga någon annanstans som förklarar lite mer om vad som hände i sista månader av Aviciis liv.

Tim: Biografin om Avicii: Handling

Tim: Biografin om Avicii är en äkta och gripande biografi där Måns Mosesson berättar om Avicii, Tim Bergling. Man kan stöta på sådana ämnen som hur det har gått till att Avicii fick så enorm popularitet så snabbt, vad som gjorde att han led vägen för den europeisk och svensk housemusik som tog över världen.

Under bokens lopp får vi lära känna Avicii. I Tim: Biografin om Avicii ljudbok berättar Måns noggrant hur han var som person, hur han tänkte och vad som gjorde att han var så framgångsrik i vad han hade älskat. Samtidigt beskriver Måns i Tim: Biografin om Avicii ljudbok gratis hur den samma branschen som Avicii älskade hade så småningom förnärmat honom till självmord så småningom. Det är dock inte det enda ämnet man får stöta på i Tim: Biografin om Avicii ljudbok gratis.

Aviciis levde sitt liv i ett omänskligt högt tempo som ofta gjorde att han var utmattad helt och hållet. Alla konserter, intervjuer och stort antal flera viktiga händelser som han var tvungen dela i gjorde att han inte accepterade sin verklighet. Vi får bevittna vissa händelser som ganska tidigt pekade på att Avicii behöver hjälp, men det fanns ingen som kunde hjälpa i tid eller förstå sig på vad han går igenom.

Till slut berättar Måns om Tims sista år. Han samlade flera viktiga fakta från Tims familj, kollegor som han samarbetade med i musikbranschen, vänner som han tillbringade tid med. Sedan sammanfattade Måns alla de fakta och delade av sig med sina egna uppfattningar. Allt det gör Tim: Biografin om Avicii ljudbok till en otroligt levande och viktig biografi fullspäckad med fakta från de som kände Tim själva.

Om författarna: Måns Mosesson

Måns Mosesson eller egentligen Måns Karl Fredrik Mosesson föddes den 14 juli 1983 i Johannebergs församling i Göteborgs län. Han har i flera år arbetat som journalist. Redan 2012 har han tilldelats det viktiga Ikaropriset för dokumentären Gå till jobbet och dö. Detta sändes på Sveriges Radio P1 och gjorde att han tilldelades Susanne Björkman stipendiet.

Under sin karriär har Måns arbetat för flera stora svenska nyhetsföretag. En av de mest kända är Dagens Nyheter som han började samarbeta med år 2017. Bara två år senare hade han tilldelats ännu ett viktigt pris- Wendelapriset för artikeln Eric, poliserna och natten då allt gick fel.

I sina verk är han inte rädd för att röra svåra, viktiga ämnen. Han ställer frågor och söker svar som ingen vågade tidigare. Så är det också med den senaste biografin, Tim: Biografin om Avicii ljudbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk