The secret Ljudbok

4.5/5

Författare: Rhonda Byrne

ljudbok

Introduktion

Boken The secret har varit en bästsäljare i bokhandlar runt om i världen sedan dess första dagar. Rhonda Byrnes som är dess författare har lyckats skriva en riktigt klassiker som är beundrad och älskad av många lyssnare.

Oavsett var den publiceras rankas den först på bästsäljarlistor: Kanada, Great. Storbritannien, Australien, Nederländerna, Spanien, Tyskland, Island, Turkiet och till och med Sydafrika.
I USA uppnår den högsta platser av bästsäljarlistor av USA Today, New York Times och The Wall Street Journal.

The secret har släppts på 20 språk i 38 länder. Hittills över 9 miljoner exemplar har sålts. Den är så populär eftersom den berättar en historia om en extraordinär kraft varenda av oss har inom sig.

The secret: Handling

Attraktionslagen som beskrivs i The secret ljudbok gratis säger att vi lockar till oss själva, eller till vårt liv och omgivning allt vi fokuserar våra tankar på. Det finns inga undantag här. Varje tanke som är kopplad till känslor och emotioner lockar som en magnet till oss det som vi tänker på.

Enligt denna lag om vi vill ha något särskilt mycket, eller uppnå något bestämt mål i vårt liv, då kommer det hända. Det enda man behöver göra är att fokusera på målet och det kommer så småningom hända. Oavsett om det verkar troligt eller inte. Detta är dock bara toppen på isberget av det som The secret berättar om.

I The secret ljudbok kan man hitta allt om lycka, kärlek, rikedom och hälsa. Den ger kunskap om hur man medvetet kan uppnå ett lyckligt liv. En av anhängarna av The secret är till exempel Oprah Winfrey.

Det bästa beviset på att denna lag fungerar på riktigt är historia av själva författaren. Rhonda Byrne förändrade sitt liv, som inte så länge sedan var mycket olyckligt. Var och en av oss drömmer om något, men det känns att det inte är uppnåeligt. Boken “The secret” förändrar tänksätt helt och hållet. Den får läsaren att undra vad man kan förändra i sitt liv och hur positivt tänkande kan påverka alla händelser.

The secret ljudbok gratis är en samling av kunskap från människor som tack vare attraktionslagen har övervunnit olika svårigheter. Obotliga sjukdomar som botades, komplicerade problem som löstes är det som The secret ljudbok leder till.

De viktigaste människor i historien som Platon, Edison och Einstein, förstod The secret. Nu kan all upptäcka detsamma och börja förändra sitt liv.

Om författaren: Rhonda Byrne

Rhonda Byrne föddes den 26 augusti 1945. Hon är en australisk författare och producent. Hon är mest känd tack vare boken The secret som publicerades 2006. Den har till och med filmatiserats. Byrne fick vara producent i filmen.

Alla dessa händelser gjorde Rhonda Byrne till en av de mest populära författarna i världen.

Hon har skrivit flera böcker, men The secret är utan tvekan hennes framstående verk. Inga av hennes ytterligare böcker har upprepat succén av The secret.

För att skriva om attraktionslagen träffade författaren många människor och genomförde själv flera intervjuer. Rhonda Byrne betonar att hon använder metoderna från sin bok som hjälper henne att skaffa sig ett lyckligt liv.