The Mauler Ljudbok

4.1/5

Författare: Leif Eriksson

ljudbok

Introduktion

The Mauler är en bok skriven av Leif Eriksson och Martin Svensson baserat på intervju med sportstjärna Alexander Gustafsson.

Det är ett efternamn som är känd av alla MMA fans. I The Mauler ljudbok gratis får vi lära känna en av de största svenska sportstjärnor, Alexander Gustafsson. Han berättar om sin karriär, sitt privatliv samt svarar på frågor som han aldrig gjorde tidigare.

Boken är en fantastisk Gustafssons biografi där han går in i detaljer från sin barndom och uppväxt. Den är fullspäckad av många smärtsamma känslor och upplevelser, men också otroligt fängslande och ärlig. Det är svårt att hitta en bättre skriven kändisbiografi.

Tack vare författarparets erfarenhet är berättelsen ordentligt strukturerad samt håller sig ihop. Man kan ta sig i Gustafssons värld utan några distraktioner.

The Mauler: Handling

The Mauler är Alexander Gustafssons smeknamn som han använder sig av i MMA världen. I sin biografi berättar han om sin förflutna, gängslagsmål och problem som han hade efter polisanmälningar. Han nämner även sitt fängelsestraff. Sportstjärnan berättar också om vilda fester med alkohol och droger samt hur de påverkade honom i början av karriären. I The Mauler förklarar Gustafsson steg för steg hela sin väg till toppen.

Han delar detaljerna om sin karriär och berättar för lyssnaren vem och hur hjälpte honom att komma in i MMA-världen. Hans historia väcker fantasi och motiverar både äldre och yngre. Det är en inspirerande biografi med massa emotionella minnen.

Boken The Mauler är uppbyggd så att man kan lyssna på Alexanders tankar och åsikter om de saker som han gick igenom. Det gör The Mauler ljudbok gratis intressant för ännu större publik. Detta narrationssätt hjälper till att relatera situationerna från hans liv även om man inte är hans största beundrare.

Några av de frågor som författarna ställer verkar vara lite för privata, men Alexander svarar öppet utan att klaga. Det är en slags information som att han var kär i sin bästa väns syster.

Alexander förklarar vad som får honom att älska MMA och ger lyssnaren perspektiv som behövs för att förstå hans värld. Ibland kan man fundera över varför skulle man välja den här typen av karriär, men det blir helt uppenbart efter att man har lyssnat på vad han har att säga.

Berättelserna i The Mauler ljudbok är i kronologisk ordning vilket gör det ganska enkelt att lyssna på. Den är fängslande på alla sätt och viss och gör en att vilja lära känna Gustafsson själv mer.

Om författaren: Leif Eriksson

Leif Eriksson är en svensk författare och redaktör. Hittills har han skrivit många böcker både under sitt namn och som spökskrivare.

En av hans mest framgångsrika verk är boken The Mauler som han skrev tillsammans med Martin Svensson. Den har blivit stor succé i Sverige och i hela världen och gjorde författarparet berömt.

Martin Svensson föddes den 11 mars 1978 i Kalmar. Han är en svensk konstnär. Nu för tiden arbetar han som författare, men tidigare var han sångare och kompositör. Svensson gav ut sin första roman 2007.

Författaren riktar sina böcker huvudsakligen till barn och ungdomar, men har skrivit också många böcker som passar bäst till de äldre. Mellan 2007 och 2017 har han skrivit eller redigerat över 27 böcker.