The Game Ljudbok

3.7/5

Författare: Neil Strauss

ljudbok

Introduktion

The Game ljudbok av författaren Neil Strauss är en bok som på ett ovanligt långt och detaljerat sätt förklarar hur man ska ragga på tjejer. Det är en PUA-guide som ger omfattande kunskap om de bästa teknikerna och metoderna för att förföra kvinnor.

Neil Strauss delar sin kunskap och erfarenhet i ämnet på ett enkelt och lättförståeligt. Vissa av dem är kontroversiella, andra fungerar helt enkelt på direkten. Neils The Game är inte bara en lista över irrelevanta raggningsrepliker eller nonsensråd utan snarare en bra guide som visar metoderna och teknikerna på praktiska exempel.

Boken The Game ger ett perspektiv som behövs för att förstå hur psykologi fungerar och hur den kan hjälpa till när man stöttar på en kvinna. Utan tvekan är The Game en av de bästa tillgängliga böcker som förklarar förhållandet mellan män och kvinnor.

The Game: Handling

The Game anses vara en av de bästa guiderna för män om hur man plockar upp tjejer. Män över hela världen använder författarens kunskap och erfarenhet för att uppnå sina mål. Eftersom det också är delvis en självbiografisk bok tas lyssnaren med på en resa genom Neils äventyr.

De flesta exempel som presenteras i boken är hämtade från författarens liv som dessutom visar hur man använder trick och metoder från boken. Situationerna som presenteras i The Game är äkta och ganska vanliga så att alla kan försöka använda de beskrivna knep själva.

Enligt The Game ljudbok gratis är det möjligt att förvandla varje enskild person från en groda till en prins. Det är baserat på det faktum att det som motsatta könet mest lockas av oss är psykologiskt konditionerat och inte nödvändigtvis har koppling till människans utseende. Naturligtvis har utseendet stor betydelse, men det är inte någon förutsättning. Det kommer dock beskrivas mer ingående som en av många tekniker.

Alla vill ha ett framgångsrikt liv och tillbringa tid bland lika sig framstående och ovanliga människor. Det är här The Game sätter sin prägel. Boken ger lyssnaren inte bara råd om hur man pratar med kvinnor för att fånga deras intresse. Den ger man också en förklaring till hur man blir attraktiv för människor omkring sig.

Tack vare The Game kan du lära sig hur kroppsspråket kan fungera till din fördel. Du kommer också att ta reda på vad som är nyckeln för attraktionskraft. The Game ljudbok gratis är lång för en anledning. Den är helt enkelt en fullständig encyklopedi som du måste gå igenom för att vara utomordentligt framgångsrik i relationer med kvinnor.

Om författaren: Neil Strauss

Neil Strauss är en amerikansk författare och journalist som går under smeknamnet Style. Han föddes den 13 oktober 1973 i Chicago. Strauss gick på Columbia University och är berömd musikjournalist. Under en tid fick han arbeta på för New York Times.

Som journalist skrev han ofta om stjärnor sådana som Madonna, Orlando Bloom, Kurt Cobain eller Gwen Stefani. Sin musikkritikerkarriär började han på 90-talet.

I privatliv är han i relation med Lisa Leveridge som är gitarrist i The Chelsea band.

Han lyckades skriva några bästsäljare i sitt liv. Det är böcker som ”The Hard Road to Hell”, som han skrev med Marilyn Manson och boken ”The Game” som berättar om raggningstekniker.