The Dirt Ljudbok

4.6/5

Författare: Tommy Lee, Mick Mars, Vince Neil, Nikki Six och Neil Strauss

ljudbok

Introduktion

Undrar du ibland vad som händer bakom kulisserna i rockbandet? Eller hur ser kändisarnas vardag ut?

The Dirt kommer att svara på dessa och fler frågor. Äntligen kan vi få en inblick i livet för den legendariska Mötley Crüe. Vi får veta mer om honom personligen och ser hur hans verklighet ser ut.

Vi kastas i livet av droger, sex, alkohol och bra musik. Dessutom kommer vi att förklaras hur de levande legenderna hanterar det dagliga livet. Den odödliga musiken, berg-och-dalbana av kärleksaffärer och förstahandshistorier levereras av The Dirt-biografin.

Om du är intresserad av Heavy metal-stjärnornas galna liv är The Dirt ljudbok gratis ett måste för dig.

The Dirt: Handling

The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band är full av berättelser som inte finns någon annanstans. Här hittar du bland annat berättelser från första hand av Mötley Crüe själv. Års bekantskap mellan vännerna från bandet sammanfattas i den här, relativt kort jämfört med antalet berättelser, boken.

Nikki Sixx, Mick Mars, Vince Neil och Tommy Lee berättar om sina tankar och avslöjar fakta från sina liv framför Neil Strauss som antecknar dem noggrant.

Neil samlar all information, väljer de bästa ämnena och presenterar dem på ett strukturerat, lättförståeligt sätt. Han gjorde The Dirt ljudbok till ett riktigt mästerverk som håller spänningen hela vägen till slutet. Varje minut av The Dirt ljudbok gratis gör att man vill ta reda på de ytterligare berättelserna. Tack vare Strauss journalistbakgrund vet han hur man skriver på ett fängslande sätt.

Hur galet liv i tungmetallband tycker du är? Visst mycket galnare än du tror. Whisky, droger, porrstjärnor, bilkrascher och död omger dem varje dag.

De fyra kändisarna har ägnat hela sitt liv åt mottot “lev livet till det extrema”. Man kan känna det från varje berättelse de kommer upp med. Med mottot som sin grundläggande vägledning uppfyller de sin vardag med de mest oväntade fantasierna och de mörkaste tragedierna man skulle kunna hitta på.

The Dirt är en underhållande biografi som helt enkelt måste lyssnas på om man har något intresse för rockvärlden. Även om man inte har det kommer The Dirk säkert att fånga uppmärksamheten strax efter de första minuterna. En helt vriden och flippad ur värld är inte något som är lätt att passera likgiltigt.

Om författaren: Tommy Lee, Mick Mars, Vince Neil, Nikki Six och Neil Strauss

Författarna till boken The Dirt är fyra medlemmar av bandet The Dirt och Neil Strauss, författare som såg till att bokens struktur ska vara ordentlig och läsbar.

Tommy Lee föddes i Grekland 1962, Mick Mars föddes i Indiana 1951, Vince Neil och Nikki Six i California respektive 1961 och 1958.

Bandet använde sig av Neil Strauss hjälp för att skriva ner sina bästa historier. De är en av de mest kända Heavy metal-bandet i Amerika.

Deras mest känd bok The Dirt har blivit en stor internationell succé. De har sålt över 13 tusen exemplar bara i Storbritannien inom första 4 veckor sedan publicering.

Bandets största verk har till och med filmatiserats år 2019.