reklamlänk

Systrarna och ensamheten Ljudbok

4.4/5

Författare: Simon Häggström

ljudbok

Introduktion

Systrarna och ensamheten är den tredje boken i otroligt fantastisk serie Människohandelsgruppen skriven av själva Simon Häggström. Denna engagerande och beroendeframkallande deckare är en definition av vad en bra deckare ska bestå av. Simon Häggström har ännu en gång bevisat varför han anses vara en av de mest skickliga svenska författare.

Uppläsaren i Systrarna och ensamheten ljudbok gratis är Niklas Engdahl som fick också läsa upp de tidigare böckerna i serien. Hans magiska stil skapar en oförglömlig stämning i Systrarna och ensamheten ljudbok gratis. Spännande vändningar, snabba tempo och ett uppdrag på liv och död är det som får en att sträcklyssna på Systrarna och ensamheten ljudbok.

Systrarna och ensamheten: Handling

Ännu en gång återkommer Simon Häggström med en fantastiska bok i serien Människohandelsgruppen, Systrarna och ensamheten. Denna fina ljudbok är tolv och halv timme lång som är mer eller mindre snitt jämfört med olika deckare. Det är dock inte ett genomsnittligt verk. Systrarna och ensamheten har allt som man kan förvänta sig av en fin deckare.

Trots att Systrarna och ensamheten ljudbok är fortsättning på serien har man en känsla att Simon har på nytt definierat hur en fantastisk deckare ska se ut. Det snabba tempot, spännande vändningar i handlingen samt otroligt realistiska beskrivningar får man att glömma om verkligheten på flera långa timmar.

Det man ska uppskatta med Systrarna och ensamheten är att Simon antar att lyssnarna vet precis vad som hände i de föregående böckerna. Han bygger på vissa trådar från föregångare av Systrarna och ensamheten och på ett sätt skapar ännu starkare relation med sina lyssnarna. Med enkla ord slösar han ingen tid på onödiga beskrivningar och inledningen som upprepar information som man vet från de tidigare böcker.

Huvudhandlingen i Systrarna och ensamheten kretsar runt en utredning som Markus Lundström och Natalia Volotkova ska ta hand om. De får anmälan från Jennifer som är rädd för sin storasyster. Det farliga miljön av droger, prostitution och pornografi som Amanda, den storasystern hamnar i får poliserna försöka rädda henne. Det kan dock vara svårare än de tror.

Allt pekar på att den enda som kan hjälpa till med att rädda systern är själva Jennifer som blir engagerad i fallet. Snart kommer det börja ett kamp på liv och död. Vad som kommer att hända med Jennifer och Amanda? Vad är det som kommer Markus och Natalia behöva för att klara av utredningen? Systrarna och ensamheten ljudbok svarar på dessa och flera finaste frågor.

Om författaren: Simon Häggström

Simon Häggström föddes 1982 och är en svensk författare samt polis. Han har i flera år arbetat med brott som prostitution och människohandel vid Stockholmspolisen. Arbetet har försett Simon med flera fantastiska ideer på böcker och handlingar som han gärna använder.

År 2016 släppte han sin första bok, Skuggans lag. Redan den har blivit en otroligt stor succe och fick Simon att få en stor uppmärksamhet av de svenska medier. Bara några månader senare släppte han uppföljaren av Skuggans lag, Nattstad som ännu en gång handlade om stora brott som människohandel.

Det man kan tycka om i böcker som kommer ur Simons penna är att han på ett sätt blandar verkligheten med fiction. Ibland har man dock en oroväckande känsla att vissa av handlingar i Systrarna och ensamheten hände på riktigt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk