reklamlänk

Syndabocken Ljudbok

4.2/5

Författare: Sofie Sarenbrant

ljudbok

Introduktion

Syndabocken är den sjätte delen av en framgångsrik deckarserie skriven av Sofie Sarenbrant. Alla de tidigare böckerna i serien hade varit på bästsäljarlistor runt om i världen i flera månader.

Sofie Sarenbrant levererar en topp klass deckare. Ljudboken är intensiv och dramatisk här och där, men framför allt är spännande från första till sista minut. Tack vare Katarina Ewerlöf som är bokens uppläsare går det inte att ta sig ifrån lyssnandet även om man har annat att göra.

Seriens beundrare tvekar inte att Syndabocken är en av de bästa böckerna i serien. Det är en riktig bladvändare med många intressanta personligheter. Cliffhanger som byggs genom Syndabocken gör att man får rysningar när action kommer till slutpunkten.

Syndabocken: Handling

Huvudhandlingen i Syndabocken kretsar runt farliga inbrott i Bromma. Det som är särskilt oacceptabelt är att metoder som tjuvarna använder sig av bli mer och mer drastiska. Snart kommer det fram att ett av inbrottfall slutades med atten tonårpojke blev mördad. Det är då Emma Sköld blir involverad i fallet och börjar sin utredning.

Några fakta tyder på att mördaren kan vara någon från familjen eller andra människor som får vara i hos de. Misstankarna riktas mot städerska som hjälper hemma hos dem. Emmas talang och erfarenhet säger dock att fallet är mer komplicerat än hon trodde och bestämmer att ta saken i egna händer. Det är då det mest intressanta och spännande action börjar. Snart vet både hon och andra involverade i fallet att inspektören är i livsfara.

Kommer Emma Sköld att hitta svar på vem som dödade den oskyldiga pojken? Vem som ansvarar för inbrott i området? Lyckas hon att hitta mördaren innan någon till dör? Dessa svar kommer att besvaras av den geniala inspektören Emma Sköld i Syndabocken ljudbok gratis.

Syndabocken har det som krävs för att vara kallad en utmärkt deckare. Cliffhanger som Sofie byggde genom boken, intriger i handlingen och de djupa, autentiska karaktärerna är med enkla ord perfekta. De finns väldigt få detaljer som inte hänger ihop och Syndabocken ljudbok kan vara ett framstående exempel på varför Sofie anses vara en av de bästa deckarförfattare.

Eftersom Syndabocken ljudbok gratis är den sjätte boken i serien borde man förvänta sig att vissa saker kan vara lite oklara om man börjar att lyssna på denna ljudbok utan att lyssna på de tidigare delarna. Trots att det är en fristående bok, vissa delar antar att man vet ditten och datten om handlingarna.

Om författaren: Sofie Sarenbrant

Sofie Sarenbrant är en svensk deckargenre stjärna. Hon jämförs med de största efternamn i branschen utan den minsta skugga av tvivel. Hennes unik serie om Emma Sköld har samlat beundrare runt hela världen och sålts i över 3 miljoner exemplar. Allt det gör henne till en av de mest framgångsrika svenska författare på senaste tid.

För sina underbara böcker har hon till och med tilldelats priser för Årets svenska deckarförfattare två år i rad, 2019 och 2020. Förutom de mest kända böckerna om Emma Sköld har hon också släppt tre fristående böcker: Vecka 36, I stället för dig och Bakom din rygg.

Om man vill veta lite mer om Sofie, kan man besöka hennes hemsida där hon delar av sig med intressanta fakta: https://www.sofiesarenbrant.com/

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk