reklamlänk

Svärmor Ljudbok

3.7/5

Författare: Johan Elfner

ljudbok

Introduktion

Svärmor: En krim-feelgood i coronatider är en väldigt underhållande feelgood roman skriven av Johan Elfner. Uppläsaren i Svärmor ljudbok gratis är Marie Oliv vems röst passar perfekt till stämningen som författaren har skapat.

Man ska understryka att Svärmor är ganska annorlunda från vad man är van vid om man brukar lyssna på feelgood romaner. Författaren är inte rädd för att tänja gränserna och överraskar lyssnare här och där med spännande vändningar i handlingen.

Utan det minsta tvekan kan man säga att Svärmor ljudbok gratis är en underbar ljudbok att få tag i. Språket i boken, mängden fantastiska beskrivningar, livliga karaktärer och alla förvånande handlingar gör Svärmor ljudbok till en av de bästa i genren.

Svärmor: Handling

Huvudhandlingen i Svärmor ljudbok kretsar runt förälskade paret Magnus och tess. Tillsammans påbörjar de en verksamhet och klarar sig otroligt bra. Deras liv ser ut som en dröm. Det är inget det saknar i livet med massa pengar som rullar in.

Tyvärr helt plötsligt corona smitte sätter stopp för utveckling av deras firma och deras situation ser inte bra ut. Det visar sig att ganska snabbt faller de i skulder. Dag för dag blir det svårare för dem att hantera sin verklighet. Skulderna gör att de inte har råd med de enklaste artiklarna.

Det verkar att deras enda hopp är svärmor av Magnus, Margareta. Hon är en äldre, otroligt rik kvinna förmodligen skulle kunna hjälpa dem med ett lön. Det finns dock ett ganska stort problem. I hela världen finns det nog inte snålare människa än hon. Förutom det Margareta avskyr sin svärdotter som inte allt hjälper gör saken enklare.

Snart visar det sig att Magnus och Tess bestämmer sig att göra ett sista försök med svärmor Margareta eftersom hon ska ha sin 85 årsdag. Situationen blir dock ännu mer komplicerad när de finner ut att Tess är smittad med corona. Nu är det flera val framför Tess och Magnus. Det är upp till dem och Margareta om deras liv kommer bli till ett helvete eller kommer de att skaffa hjälp.

Vad är det som Magnus ska bestämma? Vilka som hemligheter kommer att avslöjas? Och vad som egentligen ska hända mellan de tre? Svaren finns i Svärmor ljudbok som på ett underhållande och roligt sätt beskriver historien av Tess, Magnus och Margareta.

Om författaren: Johan Elfner

Johan Elfner är en svensk författare mer flera års erfarenhet i feelgood genren. Nu är han tillbaka med en ny, snabb roman som avspeglar hans fantastiska konst och stil.

Under sin karriär har han skrivit flera framgångsrika böcker och berättelser. Det som är överraskande är att Johan Elfner är före detta VD för modekedjan MQ. Han är en författare som inte är rädd för att bryta reglerna och gillar när hans böcker har lite kontroversiella handlingar.

Författarens ovanliga stil och talang gör att hans böcker är helt beroendeframkallande. Så snart man är klart med hans berättelsen kvarstår det bara en fråga- när som kommer hans nästa bok publiceras?

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk