reklamlänk

Svara om du hör mig Ljudbok

4/5

Författare: Ninni Schulman

ljudbok

Introduktion

Svara om du hör mig är den tredje delen i den framgångsrika Hagforsserien skriven av Ninni Schulman. Ljudbokens uppläsare är ingen annan än Angela Kovács.

De föregående delarna i serien är Flickan med snö i håret (del 1) och Pojken som slutade gråta (del 2). Därför om man vill veta detaljer bakom karaktärerna och händelserna är det bättre att börja från den första delen. Dock Svara om du hör mig kan lyssnas till som en fristående bok tack vare den jätteengagerande huvudhandlingen och intressanta plot vridningar som Ninni hittade på.

Hagforsserien är författarens mest populära serie som älskas och beundras av läsare runt hela världen. De intrigerna, hemligheter och fallen som Magdalena Hansson utreder är ett framstående exempel på att författare kan fortfarande hitta på nya idéer och intressera lyssnare på flera olika nivåer.

Svara om du hör mig: Handling

Svara om du hör mig är en deckare som har blivit en enorm succé runt hela världen. De otroliga saker som vi, lyssnare, får bevittna i ljudboken gör att man inte kan sluta lyssna på vad som kommer att hända med Magdalena. Utredningar som hon driver tillhör inte bara en av de mest intressanta i hela deckargenre, men också väldigt engagerande och originella.

I Svara om du hör mig klarade Ninni ännu en gång att visa sin gamla stil och hög skrivstil nivå. De karaktärerna som vi återkommer till uppför sig precis som de gjorde i de tidigare delarna som gör att boken verkar väldigt autentisk.

Huvudhandlingen i Svara om du hör mig ljudbok gratis kretsar runt jakt ämne. Den här gången snart efter att jaktlag började sina efterforskningar hittas det en av älgjägarna död. Det kommer fram att han var med sin unga dotter som är försvunnen. Naturligtvis de enda ledtrådar som finns skulle peka utredningen mot de andra jägarna.

Vad eller vem står bakom det mystiska död? Kommer de att hitta Pärs dotter vid liv? Dessa och flera frågor kommer att utforskas av Hagforspolisen med Magdalena Hansson i framkant. Snart kommer hon att gräva i Pär Sanners förflutna som kommer att bli mardröm för änka efter Pär. Förhoppningsvis kommer hon att ta reda på vem som är fiende och vem som är vän.

Deckaren Svara om du hör mig ljudbok gratis är ett riktigt mästerverk och framstående exempel på en välskriven bok. De flesta kritiker påstår att Svara om du hör mig ljudbok är väldigt läsvärd. Så stark och intensiv samt perfekt avspegling av Värmland gör den till en av bästa boken i Hagforsserien.

Om författaren: Ninni Schulman

Ninni Schulman är en svensk författare och journalist föddes den 2 augusti 1972. Hon hade jobbat på Värmlands Folkblad och Expressen sedan 1995. Efter drygt 15 år bestämde hon att det är dags att göra ett ytterligare steg i sin karriär. Det var då hon släppte sin första bok, Flickan med snö i håret. Denna utmärkta bok påbörjade Hagforsserien som Ninni är känd av i hela världen.

Nu för tiden består Hagforsserien av 7 delar varav Dagen är kommen är utsläppt senast. Hon verkar dock vara mer och mer intresserad i att släppa ut fristående böcker. Exemplar på sådana berättelser Bara du och Flickebarn nr 291.

För sina utmärkta böcker har hon fått massa pris med Debutantpris för Flickan med snö i håret och Årets Värmmlandsförfattare 2015 stående i framkant.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk