Stjärndamm Ljudbok

3.9/5

Författare: Lars Wilderäng

ljudbok

Introduktion

Stjärndamm skriven av Lars Wilderäng är den sista boken i Sjärntrilogin. Den berättar en historia av civilisation som sakta återbyggs efter Nedsläckningen.

Romanen är i en klass för sig precis som hela serien. Varje del är lika intressant och håller spänningen hela vägen. I Stjärndamm ljudbok gratis får man stötta på alla sorts emotioner och händelser.

Boken Stjärndamm är all som fans av postapokalyptisk science-fi behöver för att känna sig förnöjda.

Fina militära beskrivningar och bra kapiteluppdelning visar att författaren har gjort sitt jobb otroligt bra. Den sista delen är oerhört underhållande och engagerande för lyssnaren. Med enkla ord stjärntrilogi avslutas på ett lika fantastiskt sätt som den börjas. Om man gillar man fantasiböcker, är den här ett fint förslag att lyssna på.

Stjärndamm: Handling

Stjärndamm är den avslutande delen av Stjärntrilogi. Händelserna i boken börjar precis där förra delen slutar. Från och med denna punkt börjar det snabba på tempo som snart blir rasande.

Det är inte mycket kvar efter bombningarna, men kampen mot fienderna måste fortsättas om man vill att mänsklighet ska överleva. Några av de som överlevde har samlats och behöver hitta på någon plan att återförena med andra överlevda. Men frågar är om hur de gör det? Och om det finns flera som överlevde?

I Stjärndamm ljudbok gratis kan man stötta på en del otroliga händelser som engagerar lyssnare hela vägen. Det är imponerande hur författaren skapade sitt eget universum. Det är inga brister på detaljerade beskrivningar, komplexa karaktärer och bra, djup huvudhandlingen. Stjärntrilogi och särskilt Stjärndamm leker med verkligheten på ett så intressant sätt att ibland blir boken ligger spökligt nära en alternativ realitet.

Det som Stjärndamm ljudbok fans uppskattar mest är dess autentiska karaktärer och unik och oförglömlig stämning. Utan tvekan är det en bok som stannar med lyssnaren på en lång tid.

Författaren har sett till att inte låta den uppenbara lösningen vara den enkla. Varje minut i boken gör att man tänker vad man hade gjort själv om man var där. Särskilt intressant blir det när man inser att lyckliga slut inte är något som Wilderäng har för vana. Man blir inte överraskad när en karaktär dör eller något själv värre händer.

Det som många lyssnare uppskattar är att Wilderäng inkluderade en viktig epilog full av referenser till populärkultur. Boken bildar Förvandling som mänsklighet som helhet har undergått är också fascinerande ämne som gör lyssnandet själv mer intressant.

Om författaren: Lars Wilderäng

Lars Johan Wilderäng föddes den 19 juni 1970 i Trollhättan. Han är en av de mest kända svenska författare, bloggare. Det är också många som kan känna igen honom från föreläsningar som han ger. Författarens första bok heter Midvintermörker och berättar om Ryssland attackerande Gotland.

Wilderäng är särskilt bra känd tack vare sin Stjärntrilogi som består av Stjärnklart, Stjärnfall och Stjärndamm.

På Wilderängs blogg „ Cornucopia?” kan man hitta inlägg på olika ämnen sådana som ekonomi, politik, finans och miljö. Bloggen var en av de mest lästa i Sverige 2016. Ofta kan man stötta på författarens kontroversiella åsikter då han inte är rädd för kritik.