reklamlänk

Sprängört Ljudbok

3.9/5

Författare: Helena Lindh

ljudbok

Introduktion

Sprängört är en utmärk deckare skriven av ingen annan än Helena Lindh. Hon klarade att skriva en riktig gripande bladvändare. Det är inte lätt att hitta lika fin deckare med djupa karaktärer och intressanta handlingar. Plotvridningar som byggs genom boken och helt oförutsägbar cliffhanger får lyssnare att hålla andan när handlingen får fart.

Boken kompletteras med Sofia Berntssons röst som passar perfekt till denna fantastiska berättelse. Hon verkar veta precis vad är det som krävs av deckaruppläsare och gör sitt jobb på ett perfekt sätt. Man kan nästan känna sig som om man var där med Elisabeth och Mats som är huvudkaraktärerna i Sprängört ljudbok gratis.

Sprängört: Handling

Huvudhandlingen i Sprängört börjar på en kall eftermiddag i januari. Det är då vi får lära känna de huvudkaraktärerna Mats och Elisabeth. Handlingen börjar långsamt och vi har mycket tid att förstå hur deras relation ser ut. Med enkla ord börjar Helena Lindh sin Sprängört ljudbok på ett ganska trevligt och mysigt sätt och ger sina lyssnare tillräckligt mycket tid för att kunna lära känna sina karaktärer.

Såklart förblir handlingen inte lika långsam hela vägen ut. Så snart vi är klar med inledningen i Sprängört börjar Helena att snabba på action och ser till att man inte är uttråkad. Ju längre i Sprängört ljudbok man är desto svårare blir det att ta sig ifrån lyssnandet. Man kan med enkla ord säga att Sprängört ljudbok är väldigt beroendeframkallande.

Som sagt Sprängört börjar med att vi får lära känna Mats och Elisabeth. Tyvärr har de problem i sin relation som gör att han vill skiljas. Vi får bevittna att han meddelar Elisabeth att han hittade en annan kvinna som visar sig vara femton år yngre Jenny.

Allt det orsakar att Elisabeth är tvungen att lämna sitt hem eftersom hon har inte råd för att betala för räkningar. Det är Mats som tjänar mer och han får behålla huset. Vi får se hur Mats nya kvinna, Jenny flyttar till huset som på lång tid tillhörde Elisabeth. Lyckligtvis Elisabeths vuxna söner hjälper till henne för att klara sig i sin nya verklighet, men hon tänker inte lämna saken olöst.

Äntligen bestämmer sig Elisabeth att ta hämnd på Mats för vad han gjorde. Trots att hon har fått barnbarn i sin familj de starka känslor gör att med hösten kommer en katastrof.

Vad som kommer att hända mellan Elisabeth och Mats? Vem är den mystiska Jenny? Svaren finns i Sprängört ljudbok gratis.

Om författaren: Helena Lindh

Helena Lindh är en mångsidig författare som känner sig bekvämt i många ämnen. Hon har en enorm talang att skriva texter som håller sig ihop oavsett perspektivet man använder sig av för analys. Hon har flera års erfarenhet som journalist som gör det enkelt för henne att sammanfatta information på ett strukturerat och intressant sätt.

Allt det gör Helena till en av de mest intressanta svenska författare. Hon har kunskap om flera ämnen tack vare sina erfarenheter som analytiker. Hennes kunskaper och talang kompletterad med synlig engagemang resulterar i att hennes verk är toppklass. Hon har allt det som krävs av framgångsrika författare i dagens Sverige.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk