reklamlänk

Spionen Bergling Ljudbok

4/5

Författare: Jonas Bonnier

ljudbok

Introduktion

Spionen Bergling är en fängslande biografi skriven av Jonas Bonnier om Stig Bergling. Stigs namn har sedan 1979 varit synonymt med spioneri tack vare hans greps i Israel. Den starka skildringen visar hur han offrade sig för att få fram så mycket information som spion som det är möjligt.

Uppläsaren i den magiska Spionen Bergling ljudbok gratis är Magnus Roosmann som i över tolv timmar underhåller lyssnarna med sin fantastiska röst. Hans världens toppklass inläsning får man lyssna på i flera fina verk som Det elfte manuset, Svuren till tystnad, tre som såg eller Den nionde kretsen. Man kan vara säker att ljudböcker som Magnus arbetar på ska vara av högsta möjliga kvalitet.

Spionen Bergling: Handling

Spionen Bergling skriven av Jonas Bonnier berättar en fascinerande historia av Stig Bergling som var spion i Israel 1979. Denna framgångsrika blandning av biografi och roman är ett förslag fullspäckad med starka känslor, action och spänning från första till sista minut. Alla de som kan vara intresserade av hur vardag av spion ser ut ska utan tvekan få tag i Spionen Bergling ljudbok.

Ljudboken Spionen Bergling är utgiven den 25:e februari 2022. Trots att Spionen Bergling ljudbok är ett ganska nyligt verk har den redan samlat ovanligt goda recensioner av både kritiker och vanliga lyssnare. Boken är dessutom väldigt engagerande tack vare detaljerade beskrivningar som låter att fördjupa sig i världen som Jonas beskriver.

Stig Bergling som Spionen Bergling ljudbok gratis beskriver har gjort att hans namn ska för alltid vara synonymt med spioneri. I flera år har han klarat att slippa undan den svenska rättvisan. En av de allra mest populära rymningen tog plats oktober 1987. Den var så spektakulär att den skakade hela Sverige och fram till idag nämns då och då i popkulturen.

I Spionen Bergling ljudbok ska vi få svar på alla de heta frågor som man kan ställa om man inte vet särskilt mycket om Stig Bergling. Var han egentligen så framgångsrik spion eller var det bara skvaller? Vem som egentligen nyttjade ifrån hans eskapader? Hur såg Stigs vardag som spion? Och vad det betyder att vara spion?

Spionen Bergling kommer att besvara dessa och flera frågor som kan komma upp medans lyssnande. Författaren har sett till att ljudboken ska täcka alla de viktigaste ämnen för att förse lyssnarna med en mix av spänning och kunskap.

Om författaren: Jonas Bonnier

Jonas Bonnier eller egentligen Tor Jonas Gunnar Bonnier föddes den 10 december 1963 i Stockholm. Han är en svensk författare och företagare. I flera år har han arbetat för sådana företag som Semic Press AB, Fanzine Media eller tidningen Hallå! för att sedan bli VD för Bonnier AB. Detta mediekonglomerat under hans kadens var värt ungefär 3 miljarder svenska kronor och anställde över tolv tusen arbetare.

I sin bibliografi har han flera fantastiska böcker som Hem ljuva hem, Sex mäns lusta, Helikopterrånet eller Knutby. Det är dock den senaste berättelsen, Spionen Bergling som flera har väntat på sedan den har blivit offentligt att en ny bok ska komma ur hans penna.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk