reklamlänk

Spelaren Ljudbok

3.8/5

Författare: David Baldacci

ljudbok

Introduktion

Spelaren är en spännande deckare skriven av David Baldacci, en av världens mest populära och framgångsrika författare. Det är den andra delen i bästsäljande serien om Aloysius Archer.

Med Spelaren ljudbok gratis tar oss David på en fantastisk resa tillbaka i tiden till Kalifornien. Krigsveteran Aloysius Archer var på jakt efter jobb och fick en anställning som detektiv. Redan hans första uppdrag blir svårare och med komplicerad med varje minut. Berättelser är fullspäckad med intressanta plot vridningar och detaljnivå hjälper lyssnaren att föreställa sig de pågående handlingar.

Utan den minsta tvekan kan Spelaren ljudbok gratis rekommenderas för alla som tycker om goda deckare. Bokens uppläsare Reine Brynolfsson bara kryddar till det här mästerverket.

Spelaren: Handling

Huvudkaraktären i Spelaren ljudbok är krigsveteran Aloysius Archer. Huvudhandlingen sker i Kalifornien 1949. Snart efter kriget huvudkaraktären är på jakt efter arbete. Efter att Aloysius har fått sitt första uppdrag som privatdetektiv börjar fallet kompliceras med varje minut.

Utredningen som han leder visar sig vara betydligt farligare än alla trodde i början. Det är många allvarliga människor som blir inblandade i saken sådana som lokala politiker och deras fiender. Saken blir ännu allvarligare när två personer som ansågs ha kopplingar till utredningen. Snart därefter finner han ut att det inte bara gäller politiska spel utan något mycket, mycket allvarligare.

Ännu en gång klarade David Baldacci att skapa en läsvärd berättelse som håller en i spänning från första till sista minut av ljudboken. Så länge man börjar lyssna på Spelaren blir det nästan omöjligt att sluta till dess sista kapitel.

Davids skrivtalang gör det lätt att fördjupa sig i Kaliforniens vardag som om han hade sett den med egna ögon. Bokens popularitet ökar med varje dag. Hans bibliografi inklusive Spelaren översattes till över 45 språk. Tillsammans har de sålts i över 80 länder i mer än 150 miljoner exemplar. Sedan den första boken var publicerad har de nått de högsta platsen på New York Times bästsäljarlistan.

Spelaren är en välskriven och trovärdig historia som är extremt engagerande. Så snart man börjar att gräva in i historien glömmer man om den verkliga världen. Trots att huvudhandlingen äger rum år 1949 som de flesta av lyssnare inte kan komma ihåg, är hela omgivningen väl beskrev och tidsskillnad blir inget problem.

Om författaren: David Baldacci

David Baldacci är en av de mest kända amerikanska författare känd av många framgångsrika bokserier. Han föddes 1960 i Richmond, Virginia. Några av serie som man måste känna till är Sean King and Michelle Maxwell, The Camel Club, John Puller, Willie Robie och Aloysius Archer.

Han publicerade sin första bok Absolute Power 1996 som snart efter det 1997 blev filmatiserad av en ikonisk skådespelare, Clint Eastwood. För detta verk har han till och med vunnit Gold Medal pris för best thriller.

Hittills har han skrivit över 50 böcker och berättelser mellan 1996 och 2021 som såldes i över 150 miljoner exemplar i över 80 länder. Baldaccis böcker är gärna filmatiserade tack vare författarens spännande skrivstil.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk