reklamlänk

Soluppgång över strandpromenaden Ljudbok

4.1/5

Författare: Jenny Colgan

ljudbok

Introduktion

Soluppgång över strandpromenaden av Jenny Colgan är en mysig berättelse som handlar om det hemtrevliga lilla bageriet belägen vid strandpromenaden i Cornwall. Så många bekanta ansikten är tillbaka samt den älskade lunnefågeln Neil. Soluppgång över strandpromenaden ljudbok handlar om Marissa Rosso som kämpar med sitt sorgearbete efter förlusten av sin älskade morfar.

Hon väljer att fly till den lilla staden Cornwall men inte ens där tycks hon få vara ifred med sin sorg.  Soluppgång över strandpromenaden ljudbok gratis läses upp av Irene Lindh. Ljudbokens längd är 11 timmar och 54 minuter lång. Den svenska översättningen är gjord av Birgitta Karlström.

Soluppgång över strandpromenaden: Handling

Soluppgång över strandpromenaden ljudbok handlar om Marissa Rosso. Marissa kan inte förstå hur människor bara kan gå vidare med sina liv så snabbt efter att de förlorat en närstående. Även om Marissa inser att det är naturligt att man mister en morförälder i vuxen ålder tycks hon inte kunna komma över förlusten av sin älskade och trygga morfar.

Marissa arbetar som registrator och hanterar dagligen födslar, dödsfall och bröllop. Hon gillar sitt jobb och tycker det funkar som terapi för henne men andra människor orkar hon inte med. Därför flyr hon till den lilla ön Mount Polbearne alldeles intill Cornwall. Hon vill fokusera på sitt arbete och resten av tiden vill hon helst vara ifred.

Soluppgång över strandpromenaden ljudbok gratis beskriver hur Marissa dock ständigt blir störd av människorna i närheten, bland annat hennes granne, den ryska pianolärarens spelande når henne genom väggarna. Att isolera sig lyckas inte heller eftersom hon inte ens tycks lyckas att undkomma öbornas kämpande.

Soluppgång över strandpromenaden ljudbok berättar att det lilla bageriet på strandpromenaden kommer att måsta slås igen om byborna inte lyckas rädda bageriet. Den livliga gemenskapen och de godhjärtade människorna på den lilla ön lyckas så småningom locka Marissa ut ur sitt hus och ut i solen.

Soluppgång över strandpromenaden är en mysig och varm bok om hur man kan hitta glädjen på de mest överraskande ställen. En liten tidvattens ö nästan vid världens ände lockar Marissa ut ur sitt skal och hjälper henne att hitta glädjen igen. Soluppgång över strandpromenaden är en riktigt feel good roman.

Om författaren: Jenny Colgan

Jenny Colgan föddes år 1972 i Skottland. Numera bor Colgan med sin man och deras tre barn i London och i Frankrike. Hon är en prisbelönt författare. Colgan skriver även under pseudonymen Jane Beaton och J. T. Colgan, främst skriver hon romantiska komiska fiktiva romaner och science-fiction.  Hon har även skrivit några barnböcker utgående från barnprogrammet Dr. Who.

Colgan har studerat på universitet i Edinburgh och sedan arbetat sex år inom hälsovården samtidigt som hon uppträdde som komiker. År 2000 publicerades hennes debutbok vid namn Amandas Wedding. Efter detta har Colgan skrivit flera bokserier, Bageriet på Strandpromenaden är en av dem.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk