reklamlänk

Solsystern Ljudbok

4.5/5

Författare: Lucinda Riley

ljudbok

Introduktion

Solsystern är den sjätte boken i romanserien De sju systrarna skriven av Lucinda Riley. Det är den nyaste boken i serien.

Redan från början av Solsystern ljudbok gratis får vi av ett stort antal mycket viktiga fakta. Huvudpersonen Electra D’Aplièse har allt som man någonsin kan drömma om. Hon är en av de sex systrar som hennes far Pa Salt adopterade från hela världen. Plötsligt dör han vilket leder Electra tillmycket dålig form. Men då får hon ett mystiskt brev.

Kommer hon att komma över sina problem? Vem som skickade brevet och varför?

Lucinda Riley i Solsystern ljudbok visar sin talang och den fantastiska idén för serien älskad av många. Författaren visar att ju längre i serien man går, desto bättre och mer intressant det blir. Och så är det också i det här fallet. Solsystern är en fantastisk, engagerande och fängslande roman som får en att spendera kvällarna med ljudboken.

Solsystern: Handling

Solsystern berättar en historia av Electra D’Aplièse. I första ögonblick verkar hon vara en lycklig, berömd, vacker och rik kvinna. Det är dock inte fallet under ytan. Hon har många problem att övervinna som leder henne till droger och alkohol. Så småningom tappar hon kontroll över sitt liv.

Electra D’Aplièse är den sjätte systern adopterade av Pa Salt, en miljardär som för många år sedan adopterade sju små flickor från varje kontinent. Han försedd de systrarna med allt som behövs i livet och uppfostrade de.

Plötsligt får systrarna besked att Pa Salt har dött. I Solsystern ljudbok gratis får vi följa Electras perspektiv på situationen. Det visar sig att Pa Salt har lämnat systrar brev som ska hjälpa med att finna deras rötter. Kommer de att hitta svar på vad som hände med den sjunde systern?

I Solsystern ljudbok visar författaren hur svårt upplevde Electra Pa Salts död. Hon är i så dåligt skick att de andra systrarna börjar frukta för hennes hälsa. Plötsligt får hon ett till mystiskt brev från en kvinna där det står att hon är hennes mormor. Saker blir värre och värre för Electra, men en lycklig tillfällighet hjälper henne att stabilisera sitt liv och upptäcka hemligheterna av hennes ursprung och förflutna.

Serien De sju systrarna är otroligt engagerande och fängslande från själva början. Man blir förtjust i historien av de sju adopterade systrar och hemligheter om deras ursprung som Pa Salt delar med dem genom brev. Handlingen håller i spänning hela vägen till slutet och väcker många, ibland extrema emotioner.

Berättelsen hoppas i tid, så man kan resa tillsammans med karaktärerna både i tid och plats. Det väcker ingen tvekan att Solsystern ljudbok gratis är en av de bästa böcker i serien.

Om författaren: Lucinda Riley

Lucinda Riley föddes 1966 i Edmonds. Hon är en otroligt populär författare i historisk fiktion genre och före detta skådespelare.

Hennes debutbok Lovers And Players kom ut 1992 när hon hette Lucinda Edmonds. Sedan dess har hon skrivit över 23 böcker. Hon har blivit särskilt populär när första boken i serien De sju systrarna publicerades.

Varenda bok i serien har nått högsta platser på bästsäljarlistor. Rileys böcker har sålts i över tjugo miljonär exemplar och översattes till trettiofem språk.

Serien om De sju systrarna kommer förmodligen att filmatiseras efter den sjunde boken är publicerad. Rättigheterna till filmatisering av böcker har köpts av Raffaella De Laurentiis 2016.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk