Sockerbomben 3.0 Ljudbok

4/5

Författare: Bitten Jonsson & Pia Nordström

ljudbok

Introduktion

Sockerbomben 3.0 – bli kvitt ditt sockerberoende skriven av Bitten Jonsson och Pia Nordström beskriver hur sockerberoende kan påverka vår hälsa, vårt liv och människorna omkring oss. Det kan vara destruktivt både mentalt och fysiskt.

Författarna till Sockerbomben 3.0 ljudbok visar hur enormt större negativ effekt socker har än vad vi trodde tidigare. Framför allt trodde man att socker bara påverkar tänder.

Ju djupare man går in i analys desto mer uppenbart blir det att socker snarare bör behandlas som narkotika. Den är extremt destruktivt för kroppar och sinnen i större doser och har allt som skulle låta den kvalificeras som narkotika.

Sockerbomben 3.0: Handling

Har du någonsin försökt hoppa över skeden med socker i ditt kaffe eller te? Eller kanske du försökte ge upp läskedrycker i en eller två veckor?

Om du gjorde det vet du tydligt vad Sockerbomben 3.0 ljudbok gratis pratar om. Sockret finns överallt. I dryckerna, i kakorna och till och med i “hälsosamma” snacks. Det är svårt att köpa någon form av mat som inte är fylld med socker.

Författarna till Sockerbomben 3.0 ljudbok gratis förklarar på ett mycket uttrycksfullt sätt hur destruktivt sockermissbruk är. De hänvisar till sin yrkeserfarenhet, exempel från verkliga livet och många resurser som bekräftar deras uttalanden.

Boken Sockerbomben 3.0 ger lyssnaren mycket användbar kunskap att basera bedömningar på. Den visar steg för steg hur kroppen reagerar på socker och varför. Den svarar också på många framväxande frågor kring ämnet.

Dess innehåll gör att lyssnaren har “aha-upplevelser” otroligt ofta. Sockerbomben 3.0 hjälper till att inse att någon har problem med sockerberoende innan det är för sent. Det får man att förstå att det inte bara är ett litet problem utan en allvarlig sjukdom.

Med Sockerbomben 3.0 vill författarna sprida kunskap om sockret och dess dåliga konsekvenser för hälsan. De går mycket djupt in i ämnet och ger lyssnaren all information som behövs för att göra det första steget mot en hälsosam livsstil.

Det som uppskattas särskilt mycket är att de inte bara ger otroligt användbara råd. De vill hjälpa till och stödja de som insåg att de har sockerberoende. Författarna ger verktyg och kunskap som krävs för att hantera problemet snabbt och för gott.

Om författaren: Bitten Jonsson & Pia Nordström

Bitten Jonsson är en svensk författare och specialist som hjälper med olika sorts beroende. Hon har över 30 år erfarenhet i detta ämne. Jonsson ger ofta föreläsningar och kurser för personer med beroendeproblematik. Hon är också en legitimerad sjuksköterska och additionspecialist (som hon beskriver sig själv på sin hemsida).

Hon har arbetat både i Norden och USA där hon tillbringade den största delen av sin karriär.

Pia Nordström tillsammans med Bitten Jonsson har skrivit en jättepopulär bok om socker och sockermissbruk. Den boken har getts ut på fem olika språk och blivit en bästsäljare. Hittills har den sålts i över 70 000 exemplar som är en enorm succé.