reklamlänk

Snälla, låt mig gå Ljudbok

4/5

Författare: Caitlin Spencer

ljudbok

Introduktion

Snälla, låt mig gå: Den sanna historien om offret för ett pedofilnätverk är en självbiografisk bok skriven av Caitlin Spencer och uppläst av Callin Öhrvall Delmar.

I Snälla, låt mig gå berättar hon om hennes förflutna och alla förskräckande saker hon var tvungen att gå igenom. Hennes liv bestod av upprepande våldtäkter, alkohol och droger. Caitlin var såld och överlämnad på nya pedofilnätverk flera gånger.

Boken Snälla, låt mig gå ljudbok gratis är en otroligt sorglig historia beskriven av själva offret. Man kan få se hur hennes vardag såg ut och hur hon klarade att överleva den svåra tiden i sitt liv.

Den är syftat mot äldre publikum, då vissa beskrivningar och historier som Caitlin berättar om är väldigt drastiska.

Snälla, låt mig gå: Handling

Boken Snälla, låt mig gå är en sorglig bild på en liten, 14 årig tjej som kontrollerades av pedofiler. Den är fullspäckad med förfärliga detaljer om varje situation hon hade gått genom. Hon ringde på en annons för att hon ville arbeta som en modell och det var då hennes helvete började.

Huvudhandlingen sker i Storbritannien i Rotherham och städer omkring. Nu när Caitlin är äldre vill hon dela av sig med sina minnen och försöker straffa de ansvariga för angreppen och våldtäkter. Hennes bok Snälla, låt mig gå är upprörande hela vägen ut. Varenda minut undrar man varför hade ingen reagerat på de tecknen eller till och med faktiska begäran om hjälp.

Caitlin visar från ett helt nytt perspektiv hur den starka rädslan för att kallas rasist hade gjort att hon inte kunde bryta sig loss. Under tiden var hon utsatt för olika fruktansvärda organisationer. Berättelserna gör att man har ont i magen när man tänker på vad hon behövde göra för att överleva.

Det är massa frågor man vill ställa på samma tid. Vad var föräldrarna och varför agerade de inte på att deras dotter plockades upp i skolan av okända män? Varför hade ingen vuxen agerat på att en sådan liten tjej visar så många synliga tecken att hon behöver hjälp?

Man blir helt enkelt arg på att det fanns ingen som ville hjälpa till trots att Caitlin uppenbarligen var misshandlat och utsatt för övergrepp. Snälla, låt mig gå ljudbok gratis är en sann historia som fryser blodet i venerna. Om man gillar att se på världen från ett nytt perspektiv ibland, då är Caitlins biografi det perfekta förslaget.

Om författaren: Caitlin Spencer

Caitlin Spencer är pseudonym av författaren till Snälla, låt mig gå ljudbok. Boken var skriven tillsammans med spökskrivaren Linda Watson-Brown. Hon var kontrollerad av pedofilorganisationer som sålde henne, utsatte för sexuella övergrepp och upprepande våldtäkter. Hittills har hon inte släppt flera böcker förutom Snälla, låt mig gå: Den sanna historien om offret för ett pedofilnätverk.

Linda Watson-Brown är skotsk författare och spökskrivare med över 20 böcker i sin bibliografi. Hennes framstående verk är Snälla, låt mig gå, Who Are You? och Letters to Sarah.

Sedan många år arbetar hon på flera olika projekt som spökskrivare. Hela processen är organiserad från början till slut. Varenda gång hon tar upp ett nytt projekt börjar hon med intervju. Sedan samarbetar hon med den originella författaren för att dra upp ideer och diskutera hur boken ska se ut.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk