reklamlänk

Smythe-Smith-kvartetten Ljudbok

3.9/5

Författare: Julia Quinn

ljudbok

Introduktion

Som i en dröm skriven av Julia Quinn är en början på en spännande och engagerande serien Smythe-Smith-kvartetten. Den fantastiska Smythe-Smith-kvartetten har snabbt fått enormt popularitet och till och med filmatiserats av Netflix.

Uppläsaren bakom Smythe-Smith-kvartetten ljudbok gratis är ingen annan än Gunilla Leining som är det självklara valet när det gäller fantastiska verk som Smythe-Smith-kvartetten. Hennes röst kryddar till utmärkta böcker som till exempel serien om De sju systrarna och flera andra.

Översättarna av Smythe-Smith-kvartetten är Olga Bringborg och Olga Falk. Med sina fantastiska kunskaper och talang klarade de att avspegla den originella stämningen som i själva verket spelar den viktigaste rollen i Smythe-Smith-kvartetten ljudbok.

Smythe-Smith-kvartetten: Handling

Smythe-Smith-kvartetten tar lyssnarna på en utmärk resa tillbaka i tiden till 1800-talets London. Författaren klarar att skapa en roligt bild på dåtidens aristokrati. Den roliga men fängslande bild gör redan från de första minuterna av Smythe-Smith-kvartetten ljudbok gratis att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Det roliga med Smythe-Smith-kvartetten är att Bridgerton familj som berättas om i serien spelar en huvudroll i berättelsen men alla de karaktärerna och handlingar som vi stöter på medan lyssnandet är det som gör Smythe-Smith-kvartetten till en enastående upplevelse. Boken stannar med lyssnaren för alltid.

Huvudhandlingen i Smythe-Smith-kvartetten ljudbok är i själva början lite oklart. Den blir mer och mer klarare ju länge i boken man blir. Vid slutet är action så snabb och så många trådar är påbörjade att det är svårt att inte lyssna på Smythe-Smith-kvartetten ljudbok med vidöppna ögon.

Denna fantastiska kärleksroman är en blandning av histori, romans och komedi. Huvudkaraktärerna Honoria Smythe-Smith och Marcus Holroyd trots att de inte vill blir riktigt snabbt en duo som stannar i minnen med lyssnarna på länge. Smythe-Smith-kvartetten är en slags ljudbok man vill återkomma till så ofta som det går och hitta de nya detaljer som författaren gömde här och där.

Man kan klart se att Julia Quinn som står bakom Smythe-Smith-kvartetten har gjort att hon kunde för att göra Smythe-Smith-kvartetten till en av de finaste böcker i sin karriär. Mängden av de finaste beskrivningar, djuphet i historien och massa research hon var tvungen göra för att låta Smythe-Smith-kvartetten vara så fin som den är gör att boken förtjänar sin stora popularitet.

Om författaren: Julia Quinn

Julia Quinn eller egentligen Julie Pottinger är en amerikansk författare föddes 1970. Hon använder sig av smeknamnet Julia Quinn i de flesta av sina böcker och hennes fantastiska böcker håller sig på de högsta platser på de viktigaste bästsäljarlistor i hela världen.

Hennes noveller har översatts till över 41 olika språk och hamnat på listan av bästsäljare enligt New York Times över 19 gånger.

Hon har varit en riktig stjärna i författarvärlden sedan flera år men hennes popularitet med enkla ord exploderade när Netflix köpte rättigheter till serien Bridgerton och filmatiserade med hjälp av Shonda Rhimes.

Bibliografi av Julia består av flera allra finaste serien som Splendid Trilogy, Agents of the Crown, Two Dukes of Wyndham och såklart Smythe-Smith-kvartetten.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk