reklamlänk

Smuts Ljudbok

3.8/5

Författare: Katarina Wennstam

ljudbok

Introduktion

Smuts ljudbok gratis är en fantastisk deckare som påbörjar en av de mest populära deckarserie i Sverige. Författaren bakom Justitia-serien är Katarina Wennstam. Boken är över 313 sidor lång som avspeglas i längden på dess ljudbok version.

Uppläsaren i Smuts ljudbok heter Angela Kovacs och hennes röst kompletterar denna nästan tolv timmar lång ljudbok. Boken Smuts publicerades år 2007 och sedan dess har den blivit en riktig klassiker i deckarvärlden. Det finns flera författare som inspireras av detta framgångsrika verk och gärna använder vissa strukturer och karaktärer från boken.

I Smuts ljudbok gratis kan man hitta allt som förväntas av en god deckare. Det finns massa intressanta intriger, cliffhanger som byggs genom hela boken och stämningen som gör att man kan sträcklyssna på den utan det minsta problem.

Smuts: Handling

Eftersom Smuts ljudbok är den första boken i Justitia serien är det klart att Katarina använder en stor del av boken för inledningen. Hon får lyssnare att lära känna huvudkaraktärer och blandar inledningen med huvudhandlingen så smidigt att det är svårt att märka. Författarens stil, talang och erfarenhet gör att man inte precis vet när stänger hon de viktigaste etapper i boken.

Huvudhandlingen i Smuts ljudbok kretsar runt Jonas Wahl som är en otroligt framgångsrik advokat. Han har en stark position och en fin familj. Han har väldigt mycket pengar, vackert hus, snygg fru och barn. När vi lär känna Jonas ser det ut att hans karriär får fart och allt ska i ännu bättre håll eftersom han har precis fått ett erbjudande som ska tillföra honom ännu mer pengar.

Jonas fru, Rebecca är inte heller en vilken som helst person då hon hanterar som en chef på TV och precis som Jonas klarar hon sig riktigt bra. Det finns dock något som oroar henne om Jonas. Han spenderar för mycket kvällar ute och hon har en känsla att något inte stämmer. Snart kommer hon att ifrågasätta sitt eget liv och äktenskap.

Samtidigt i Smuts får vi lära känna deras fjortonåriga dotter Emma som så småningom börjar ha frågor om sexualitet. Emma har flera fantasier som skrämmer henne och det finns ingen som hjälper henne att förstå sina reaktioner.

Katarina Wennstam i sin bok Smuts klarade att skapa en stark bild på familjedrama som blandas med sexualitet och flera olika relationsproblem. Författaren klarade att skapa en engagerande och spännande berättelse som får lyssnare att ändra sitt perspektiv på verkligheten.

Om författaren: Katarina Wennstam

Katarina Wennstam föddes den 9 augusti 1973 i Göteborg och är en svensk journalist, debattör, moderator och föreläsare. Författaren fokuserar i sina böcker framför allt på kvinnors rätt till sin sexualitet. Hon är inte rädd för att öppna diskussion om kontroversiella ämnen som ger henne stort popularitet. I sin författarkarriär klarade hon att skriva över 17 böcker där Smuts påbörjade hennes mest populära serien.

För sin aktivitet har Katarina tilldelats flera priser och utmärkelser. Bland annat har hon fått Sveriges advokatsamfunds journalistpris, Roks pris för Årets kvinnogärning och Begriplighetspriset. År för år blir hon stadigt mer populär både som författare, aktivist och föreläsare genom att dela av sig med sina åsikter och propagera öppenhet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk