reklamlänk

Skuggsystern Ljudbok

4.3/5

Författare: Lucinda Riley

ljudbok

Introduktion

Skuggsystern är den tredje boken i serien De sju systrarna skriven av Lucinda Riley. Hela serien De sju systrarna har fått en enorm popularitet i hela världen. Trots att Lucinda har gått bort den 11 juni 2021 har hon lyckats uppleva succen av sina böcker.

Uppläsaren i Skuggsystern : Stars bok är Gunilla Leining som har uppläst alla de tidigare böcker i serien. Hennes röst passar perfekt till detta fantastiska verk och hon låter lyssnare inte ta sig ifrån lyssnandet.

Iden bakom serien är att varje av de sju böcker ska betrakta om en av adopterade systrar. Så småningom kan vi som lyssnare lära känna hela familjen och avslöja otroligt intressanta hemligheter som deras adoptivfar delade av sig med dem efter sin död.

Skuggsystern: Handling

Eftersom Skuggsystern ljudbok är den tredje boken i serien antog Lucinda att lyssnare redan vet ditten och datten om karaktärerna i boken. Hon slösar inte tid på onödiga beskrivningar om saker som hon nämnde i de tidigare böckerna. Det gör att man kan rätt snabbt fördjupa sig i historien. Det är särskilt uppskattad när man lyssnar på böcker en efter en.

Skuggsystern ljudbok gratis betraktar huvudsakligen om Star D’Aplièse. Hon är den tredje systern adopterade av den mystiska Pa Salt. Han är en multimiljardär som bestämde sig att adoptera sju tjejer från alla världens hörn. Alla de systrarna har olika bakgrund, kommer ifrån annorlunda delar av världen och det är bara en sak som de hade gemensamt: Pa Salt.

Genom åren klarade Pa Salt uppfostra de och förklara vad som betyder familjen. Tyvärr helt plötsligt Pa Salt dör. Snart efter det får de veta att han ville dela av sig med information om deras riktiga ursprung. Varje syster får ett brev där det förklaras var de borde söka nästa ledtrådar.

Så var det fallet med Star. När hon får veta om att hon kommer att få veta mer om hennes ursprung bestämmer hon att åka till London på en gång. Det visar sig att det öppnas en helt ny värld för henne. Det som är särskilt intressant är att det är just Star som är den mest gåtfulla av systrarna. Hon är fullspäckad med hemligheter och Skuggsystern ljudbok gratis svarar på många frågor lyssnare kunde ha efter de tidigare böckerna.

Med enkla ord är Skuggsystern en spännande bladvändare. Med Skuggsystern ljudbok gratis visade Riley varför var hon en av de bästa författarna i genren.

Om författaren: Lucinda Riley

Lucinda Riley var en irländsk författare som stod bakom den stora succeserien De sju systrarna. Hon var född den 16 februari 1965 och avkom 11 juni 2021. Genom åren hade hon skrivit många fantastiska böcker, men den största popularitet hade hon fått år 2014 när hon påbörjade serien De sju systrarna.

Serien består nu av 7 böcker och den sista, Den saknade systern hade hon publicerat bara några veckor innan sin död. Hennes böcker har kvarstått på bästsäljarlistor i hela världen i flera år. Lucindas stil var ensamstående. Hon visste hur man engagerar lyssnare, vad är det som gör att man inte vill ta sig ifrån lyssnandet.

Hittills har det sålts över 20 miljoner exemplar av Rileys böcker.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk