reklamlänk

Skilsmässan Ljudbok

4.1/5

Författare: Moa Herngren

ljudbok

Introduktion

Skilsmässan är en vacker roman skriven av Moa Herngren. Den här ganska långa berättelsen är fullspäckad med fascinerande samt spännande vändningar i handlingen. Moas magiska beskrivningssätt gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet. Ju djupare i handlingen av Skilsmässan ljudbok gratis desto mer vill man ha. Det gör det klart varför Skilsmässan och andra Moas böcker är så populära och får så goda betyg.

Uppläsaren i Skilsmässan ljudbok gratis är Charlotta Jonsson. Hennes otroligt stor erfarenhet och fantastisk talang gör Skilsmässan ljudbok till en av de bästa Moas ljudböcker. I sin karriär har hon spelat in röst för sådana utmärkta verk som Klara för revansch, Klaras äventyrsritt, Svart vatten eller Snöängeln.

Skilsmässan: Handling

Med Skilsmässan berättar Moa Herngren en ganska viktig historia. Boken är på sitt sätt ögonöppnande och förklarar att felet aldrig ligger på en sida. Ju djupare man går i förhållandet mellan de två huvudkaraktärerna desto klarare det blir att skilsmässan som boken berättar om har sina grunder i händelser som ägde rum mycket tidigare än man kan tro.

Huvudhandlingen i Skilsmässan ljudbok berättar om Bea och Niklas. De lever ett normalt liv tillsammans, som en vanlig familj. De har två döttrar och inget pekar på vad som kommer att hända snart. Efter ett gräl Niklas försvinner. Han antingen svarar på telefon eller kommer tillbaka hem.

Eftersom de hade planerade semester, bestämde Bea att ge Niklas lite mer tid och tog sig tillsammans med barnen till Gotland. Hon ville inte att deras gräl och personliga problem ska påverka barnen och förstöra planen.

Det kommer fram i Skilsmässan ljudbok att Niklas inte planerar att återkomma. Istället bestämde han skiljas. Eftersom det var en stor slag för Bea som inte var förberedd för ett sådant besked, börjar hon ställa frågor som på flera nivåer verkar svåra. Men är det faktiskt så? Är det just Niklas som är det onda eller kommer hans livskris visa oss det andra perspektivet?

Skilsmässan är en viktig roman som förklarar ur flera perspektiver att man har bar ett liv. Niklas beslut om skilsmässan har i själva verket inte varit ett snabbt beslut. De problem som paret har försökt att lösa kan på något sätt relateras till flera förhållanden.

Med Skilsmässan kan man lära sig om att vissa saker kan påverka förhållandet riktigt svårt. TIll en grad som ska få en av personer att stå upp för sig själv.

Om författaren: Moa Herngren

Moa Herngren föddes den 1 maj 1969 och är en svensk journalist, författare och manusförfattare. Innan hon blev författare heltid hade hon arbetat både som frilansjournalist och TV-producent. Några av de mest igenkända tidskrifter som Moa fick samarbeta med är Family Living, Amelia eller Dagens Nyheter.

Den första romanen som kom ur Moas penna är Uppdrag: Familj. Den här viktiga böcker har samlat flera goda recensioner. Bara två år efter det har hon släppt sin första roman, Allt är bara bra, tack. Just den boken snabbade på hennes karriär. Mellan 2010 och 2022 har hon släppt ytterligare 10 böcker varav Skilsmässan är den senaste.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk