reklamlänk

Sjöjungfrun Ljudbok

4.2/5

Författare: Anki Edvinsson

ljudbok

Introduktion

Efter Anki Edvinssons stora framgång med boken Snöängeln kommer nu andra delen av bokserien om poliserna Charlotte von Klint och Per Berg, Sjöjungfrun. Sjöjungfrun ljudbok bjuder på både spänning och en mordutredning i snabbt tempo som utspelar sig i Umeå. Allt börjar med ett brutalt mord på en hemlös kvinna. Kvinnan hittas flytande i Umeälven.

Poliserna von Klint och Berg blir kopplade till fallet och trots sina olikheter arbetar de som vanligt bra tillsammans. Snart kopplas mordet ihop med ett annat fall och de bägge poliserna inser att tiden är knapp. Sjöjungfrun ljudbok gratis läses upp av Maria Lyckow. Ljudboken är 11 timmar och 42 minuter lång.

Sjöjungfrun: Handling

Sjöjungfrun ljudbok handlar om mordet på en hemlös kvinna men accelerera snabbt till en historia om våld som inte kan stoppas. En hemlös kvinna hittas flytandes i Umeälv. Poliserna Charlotte von Klint och Per Berg börjar utreda det märkliga fallet.

Sjöjungfrun ljudbok gratis är den andra delen av den spännande och framgångsrika bokserien om poliserna Charlotte von Klint och Per Berg. Dessa två poliser är så olika man kan bli som personer, men tillsammans bildar de ett oslagbart team som jobbar intensivt med att lösa de fall som hamnar på deras bord.

Charlotte kommer från överklassen, vilket man även ser på henne. Alltid oklanderligt och snyggt klädd och mycket vacker. Charlotte har en dotter som spenderar den mesta tiden hos sin pappa i Stockholm. Per Berg är en man som tar sin hälsa på stort allvar, Berg har traumatiska upplevelser i ryggsäcken. Eftersom han numera motionerar väldigt mycket har han lyckats gå ner i vikt som varit väldigt bra. Berg har nämligen diabetes. Berg är gift med Mia och paret har två ishockeyspelande söner.

Sjöjungfrun ljudbok beskriver hur Berg tampas med ett sjukdomsfall inom polisen och hur en gammal bekant till Charlotte river upp gamla sår och får henne att känna sig mycket otrygg. Trots problemen i sina privatliv jobbar Charlotte och Per hårt för att reda ut mordet på den hemlösa kvinnan.

Så ställer sig en man plötsligt på torget iklädd en bombväst. Snart inser Charlotte och Per att det på något sätt hänger ihop med mordet de utreder och snart inser de att de har bråttom, de måste få slut på våldet i staden innan det är för sent. 

Om författaren: Anki Edvinsson

Anki Edvinsson föddes år 1971 i Mariestad. Hon är utbildad journalist och har länge även arbetat som programledare på TV. Hon började sin tv-karriär som väderflicka och fortsatte som nyhetsuppläsare för att slutligen vara programledare för olika underhållningsprogram. Edvinsson har även studerat kriminologi på Umeå universitet. Numera är hon författare på heltid som ibland studerar lite kriminologi.

Edvinsson debuterade som författare år 2018 med boken Lusta att döda. Hon har skrivit tre deckare. Edvinsson växte upp i en polisfamilj, både hennes pappa och bror är poliser. Hennes kännedom om såväl kriminologi som polisarbete ger en stadig grund för hennes trovärdiga deckare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk