reklamlänk

Sanningen kommer om natten Ljudbok

4/5

Författare: Mhairi McFarlane

ljudbok

Introduktion

Sanningen kommer om natten är en fantastisk feelgood roman skriven av Mhairi McFarlane. Boken får man på en fantastisk resa i världen av Eve Susie Justin och Ed som har varit bästa vänner sedan de yngsta åren.

Uppläsaren i boken är den underbara Rachel Mohlin. Hon är den perfekta kompanen och passar perfekt till Sanningen kommer om natten ljudbok gratis med över tolv och halv timmar läsande.

Man måste erkänna att Sanningen kommer om natten ljudbok gratis väcker intresse från själva början. Författaren har talang att hålla lyssnare i spänning och vet precis vilka som plotvridningar kommer att vara överraskande i handlingen.

Oavsett från vilket håll man tittar på Sanningen kommer om natten ser man mängden detaljer och arbete bakom boken. Den är mysig, insiktsfull och på samma tid ser man de djupa relationer mellan karaktärerna. Med enkla ord är det ett riktigt mästerverk.

Sanningen kommer om natten: Handling

Sanningen kommer om natten är en feelgood roman med massa underbara karaktärer, fantastisk handling och spännande, roliga roliga plotvridningar. Inte ofta stöter man på en lika underhållande bok som Mhairis mästerverk. Mängden detaljer, äkta relationer och naturliga reflektioner får man att känna att deras karaktärer fanns på riktigt. Det bästa känslan är att ibland glömmer man om verkligheten och vill veta vad som kommer att hända näst.

Huvudhandlingen börjar med att vi får lära känna Eve, Susie, Justin och Ed. Alla fyra är bästa vänner sedan sin barndom och just nu är de ungefär trettio år gamla. Trots att flera år har gått är de fortfarande väldigt nära varandra och tillbringar mycket tid tillsammans.

En av hemligheternas i gänget är att Eve har alltid varit kär i Ed. Hon vet precis att hon borde ha låtit känslan gå flera år sedan, men det är svårt för henne att ge upp på Ed. Hon vet också Ed förmodligen tänker samma sak. Nu är det dags att få fram svaret och förstå om den känslan är sant.

I Sanningen kommer om natten ljudbok får vi erfara tillsammans med Ed och Eve hur det ska gå till att de kommer att prata med varandra om vad de har i sina hjärtan. Snart visar det sig att inte bara de två hade hemligheter för de andra. Vi kommer att erfara flera chockerande plotvridningar, bekännelser och hemligheter som ska få lyssnare att lyssna på Sanningen kommer om natten ljudbok med vidöppna ögon.

Det är en berättelse om vänskap, livets motgångar och äkta, livliga känsliga känslor. En vacker och oförglömlig roman som griper hjärtat och gör att man vill återkomma till de fyra vänner så ofta som möjligt.

Om författaren: Mhairi McFarlane

Mhairi McFarlane är en skotsk författare föddes 1976. Hon studerade engelsk litteratur vid Manchester University. Författaren har ganska vanliga hobbys förutom skrivande då hon gillar mat och dryck samt köpa kläder. McFarlane har flera års erfarenhet i skrivande då hon arbetade både som bloggare och frilansjournalist.

Redan hennes debutbok fick en stor uppmärksamhet av läsare runt hela världen. Boken You had me at hello kom ut i december 2012 och blev en enorm succe. Hennes ytterligare böcker blev bara bättre och bättre.

Nu är hon tillbaka med Sanningen kommer om natten där hon visar sin konst och talang. När man är klar med Sanningen kommer om natten ljudbok vill man fråga bara när som kommer Mhairis nästa bok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk