reklamlänk

Sabotören i Auschwitz Ljudbok

4.2/5

Författare: Colin Rushton

ljudbok

Introduktion

Sabotören i Auschwitz är en oerhört viktig biografi skriven av Colin Rushton. Boken berättar en historia av Arthur Dodd, brittisk soldat som hamnade i Auschwitz 1942. I boken delar han av sig med Arthurs upplevelser och berättar om konspiration som han ledde i Auschwitz.

Den sanna Sabotören i Auschwitz är en otroligt viktig historia som berättar om den verkliga realiteten i Auschwitz. I Sabotören i Auschwitz understryker Colin hur dramatiskt ställe det var. Man var omgiven av svält, hård arbete och brutalt våld av nazisterna.

Uppläsaren i den utmärkta Sabotören i Auschwitz ljudbok är Christoffer Svensson som på ett underbart sätt lägger märke till de viktigaste händelser som Colin beskriver. Man ska uppskatta hur Christoffers röst passar till denna allvarliga biografi.

Sabotören i Auschwitz: Handling

Sabotören i Auschwitz berättar en historia av en brittisk hjälte som hamnade i Auschwitz år 1942 tillsammans med över ett och halv tusen andra brittiska soldater. I boken berättar Colin Rushton om de viktigaste händelser och vändpunkter som hjälpte att påbörja konspiration i Auschwitz.

Alla de som fångades i Auschwitz, oavsett om de var krigsfångar eller vanliga medborgare var tvungna till hårt arbete. Man var omgiven av svält och brutalt våld. Det som nazisterna gjorde i Auschwitz är det största brottet i modern historia. Flera miljoner mördade människor och allestädes närvarande död, sorg och rädsla för den dagen som kommer gör att Auschwitz var en av de farligaste ställen i hela Europa.

Den sanna historien som presenteras i Sabotören i Auschwitz ljudbok gratis visar hur Arthur riskerade sitt eget liv för att minska lidandet av de judiska fångarna. Han inte bara saboterade nazisterna men också skapade planer att börja en massflykt från arbetslägret.

Med hjälp av Sabotören i Auschwitz ljudbok gratis förnärmar författaren lyssnarna hur vardagen i Auschwitz såg ut. Han visar strukturer som fångarna skapade i lägret, kastar ljus på det som hände i lägret och vill dela av sig med fakta som aldrig borde glömmas bort.

Trots att Sabotören i Auschwitz är fullspäckad med fakta, är den också väldigt kortfattad. Boken är bara 225 sidor som avspeglar sig i bara 8 timmar av ljudboken. Det gör att det inte går att bli uttråkad när man lyssnar på Sabotören i Auschwitz ljudbok. De starka händelser, massa action och intressanta fakta gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Om författaren: Colin Rushton

Colin Rushton är en brittisk författare bakom det fantastiska verket Sabotören i Auschwitz. Han vill spara de brittiska soldaterna på historiens kartor. Författaren understryker att trots deras viktiga bidrag i Auschwitz är de nästan aldrig nämnda i historiska böcker.

Stilen som Colin har är utan tvekan riktigt engagerande. Trots att Sabotören i Auschwitz är en biografi är den också fullspäckad med viktiga fakta och action. Allt det gör att Colin klarade att skapa ett oerhört viktigt verk om en av de viktigaste och mest sorgliga händelserna i den moderna historien. Vill man få lyssna på ett stark biografi och få se hur realiteten i Auschwitz såg ut, får man inte missa Sabotören i Auschwitz ljudbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk