reklamlänk

Så putsas en skitstövel Ljudbok

3.2/5

Författare: Maria Steen

ljudbok

Introduktion

Så putsas en skitstövel är en underbar roman skriven av Maria Steen. Det är den första boken i serien I vått och torrt samt ett jätteroligt och lärorikt verk. Dess ljudbok version kompletteras med den underbara rösten av uppläsare, Maria Lyckow. Hon är väldigt erfaren uppläsare med många intressanta böcker i sin uppläsare portfolio.

Boken Så putsas en skitstövel får man att skratta högt flera gånger under bokens löp. Det språket, intressanta plotvridningar och nonchalanta tonen fångar lyssnare från första till sista minut. Det bästa är att Så putsas en skitstövel blir bättre och roligare med varje minut av ljudboken. Den fantastiska Så putsas en skitstövel ljudbok får en greppa den nästa boken i serien på en gång.

Så putsas en skitstövel: Handling

Så putsas en skitstövel är en roman som inte går att missa. Maria Steen har sett till att boken ska vara rolig och underhållande hela vägen från första till sista sida. Den får man att skratta nästa hela tiden så att det är svårt att ta sig ifrån lyssnandet. Ju mer man gräver i Så putsas en skitstövel ljudbok desto mer intressanta boken blir.

Maria har levererat en roman av det högsta klasset. Alla konversationer, karaktärer och beskrivningar får man att känna sig som om man var där på plats under bokens löp. De skämten som man stöter på är väldigt originella och riktigt passande till de pågående handlingar. Det känns att boken är en helhet oavsett från vilket perspektiv man tittar.

Handlingen börjar med att vi får lära känna Agneta och Carina som är bästa vänner. Författaren beskriver de två tjejerna på ett ganska detaljerat sätt så att vi får känsla att de kommer att spela viktiga roller i boken. De två verkar vara sina motsvarigheter i varenda aspekt. De ser annorlunda ut och gillar annorlunda saker med ändå är de bästa kompisar.

Snart efter inledningen får vi lära känna Mats som är Carinas sambo. Han i sin tur är väldigt gåtfull och beter sig ganska konstigt. Ibland försvinner han några veckor i sträck eller svarar inte när Carina ringer. Carina tror på honom, men Agneta, som är lite mer jordnära bestämmer sig att hjälpa sin vän.

Det är då Agneta och Carina lär känna Eva-Lis. Inte bara några oväntade saker kommer att hända, men också deras vänskap ska komma på test. Vad är det som ska hända mellan tjejerna? Vad är det för roliga saker som väntar de? Vilken av tjejerna ska ha rätt? Alla dessa svar kommer att besvaras i Så putsas en skitstövel ljudbok gratis.

Om författaren: Maria Steen

Maria Steen är en underbar författare med flera år erfarenhet i skrivande. Hon har fokuserat på skrivande sedan hon gick på pension. Så putsas en skitstövel ljudbok är hennes första succebok.

Maria skrev sin första när hon var 62 år gammal och sedan dess klarade hon skriva tre böcker. Hon gillar bäst Feel Good genre. I början ville hon skriva deckare, men snart förstod hon att hon trivs bäst i kvinnliga ämnen. Det är då hon påbörjade serien I vått och torrt med Så putsas en skitstövel ljudbok gratis.

Författaren bestämde att det är tillräckligt många som mördas i böcker. Hon vill att lyssnare och läsare ska känna sig bättre efter att de har läst hennes böcker. Därför är de fullspäckad med humor, roliga händelser och fängslande historier som får en att skratta hela vägen ut som är lätt att observera i Så putsas en skitstövel ljudbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk