reklamlänk

Roten till allt ont Ljudbok

3.8/5

Författare: Micke Leijnegard

ljudbok

Introduktion

Roten till allt ont är en ovanlig debutbok av en av Sveriges mest kända programledare, Micke Leijnegard. Författaren skildrar på sitt eget annorlunda sätt bild av dagens Sverige. Det att försöka gissa vem karaktärerna i boken är och vad de avspeglar är ett riktigt underhållande spel.

Boken Roten till allt ont kompletteras med den fantastiska rösten av Tomas Bolme. Uppläsaren verkar passa perfekt till stämningen i boken och gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet. Det är värt att nämna att ljudboken är över 15 timmar långa. Lyckligtvis är det inte någon nackdel utan tvärtom. Om man Micke Leijnegard och hans stil, kan man inte låta bli Roten till allt ont ljudbok gratis.

Roten till allt ont: Handling

Trots att Roten till allt ont ljudbok är författarens debutbok kan man inte alls märka det i boken. Den är inte bara fängslande och underhållande berättelse men också riktigt lärorikt verk. Man kan njuta av det fantastiska språket som Micke använder sig av för att uttrycka sig själv.

Roten till allt ont är fullspäckad med otroliga goda, detaljerade beskrivningar som gör att man kan följa karaktärerna hela vägen ut oavsett var de befinner sig. De personbeskrivningarna gör det också lätt att skapa en sorts relation med huvudkaraktärerna i Roten till allt ont ljudbok. Mängden fina vändningar är inte heller något gör det enkelt att ta sig ifrån lyssnandet.

Oavsett hur länge lyssnar man på Roten till allt ont kan man lätt känna att författaren hade varit väldigt engagerad i boken. Fakta stämmer över så fint att man skulle nästan tro att handlingarna i boken hände på riktigt.

Huvudhandlingen i Roten till allt ont ljudbok gratis kretsar runt en tjuv som stjäler pengar och saker från de rika för att ge dem de som är i nöd. Den motiven kan kännas igen från den berömda Robin Hood. Såklart är Roten till allt ont ett helt originellt verk och leder till lite annorlunda slutsatser.

Det viktiga med Roten till allt ont ljudbok är att den på något sätt avspeglar bilden av dagens Sverige. Om man gillar politik, vet ditten och datten om vad som händer i landet samt gillar goda deckare är Roten till allt ont utan tvekan en bok att lyssna genom. Det enda som man vill göra när man har lyssnat klart på boken är att fråga när som kommer den nästa boken publiceras.

Om författaren: Micke Leijnegard

Lars-Michael “Micke” Leijnegard är svensk författare, journalist och programledare. Han föddes den 11 augusti 1964 i Sävsjö. Genom åren har han varit bosatt i flera städer som till exempel Bollnäs, Skellefteå, Göteborg, Umeå och flera. Författaren samarbetar huvudsakligen med Sveriges Television. De allra mest kända program som han leder är Gomorron Sverige för SVT och Mästarnas mästare.

Micke har även samarbetat eller varit programledare på flera intressanta program sådana som Söndagmorgon, Lilla Sportspegeln, Melodifestivalen 2005 eller Genikampen. Författaren publicerade sin första bok år 2013 när han släppte 68:orna – Var blev ni av, ljuva drömmar. Den är dock bara en intervjubok. Hans riktiga debutbok publicerades 2021 och heter Roten till allt ont.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk