reklamlänk

RÖD Ljudbok

4.5/5

Författare: Disney

ljudbok

Introduktion

RÖD är en ljudbok för barn om Mei Lee. Den lärorika berättelsen tar en 13-årig tjej som huvudkaraktären. Ljudboken kan engagera både äldre och yngre för att kunna tillbringa tid med sina nära och kära.

Disney är ett varumärke som inte behöver inledning. De underhåller barnen och föräldrar sedan flera år och RÖD är det perfekta exemplet på att de vet hur det görs.

Uppläsaren i RÖD ljudbok gratis är ingen annan än EvaMaria Oria som man får känna igen från flera fantastiska barnböcker. Bland annat var hon rösten i Mimmi och Kajsa, Hawkeye, Guardians of the Galaxy, Hoppets land eller Törnrosa. Hennes röst är med enkla ord en del av Disney familjen.

RÖD: Handling

RÖD är en relativt kort, men väldigt underhållande ljudbok för barn. Den är fullspäckad med roliga karaktärer, äventyr och spänning. Disney som vanligt berättar om kärlek, vänskap och lär barnen om vad som är det goda och den onda på ett roligt, lättillgängligt sätt.

Eftersom RÖD är syftat för barn kan man vara säker att det inte kommer att dyka upp några som helst ord som inte ska höras av den yngre publiken. Man kan bli förtrollad av den magiska världen som är skapad i RÖD ljudbok gratis på flera långa timmar. Allt det för att låta barnen att väcka sin fantasi.

Huvudhandlingen i RÖD ljudbok kretsar runt en ung flicka. Denna supercool tjej har sina egna problem och svåra val i livet. Mängden svåra utmaningar och ångest som hon bär är inte alls lätt för henne.

För att göra saken värre har hon ett till stort problem. Varenda gång när hon inte har kontroll över sina känslor hela hennes kropp förvandlas till en stor röd panda. Denna konstiga, men roliga förmåga kommer att tillbringa både Mei Lee och lyssnarna massa skratt och underhållande moment.

Den erfarna uppläsaren i RÖD ljudbok, EvaMaria Oria vet precis hur man skapar spänning. Hon gör att man kan fördjupa sig i den magiska världen så lätt som om man tittade på filmen. Boken väcker fantasi och låter en se på de pågående handlingar ur olika perspektiv. Det i sin tur gör det lätt för föräldra att diskutera om ljudboken med sina små. Man kan utan tvekan lära sina barn om livet med hjälp av RÖD.

Om författaren: Disney

Disney eller egentligen The Walt Disney Company är ett varumärke som sedan 1923 har i sitt mål att underhålla barn och på ett roligt sätt lära dem om världen. Sedan över ett hundra år det huvudmålet av Disney är att skapa glädje som man kan klart se i varenda av deras produktion.

Eftersom Disney är ett enormt företag opererar de i flera branscher från filmer och serietidningar, genom shows live fram till ljudböcker. Man kan inte lätt beskriva vad som Disney är men de är välkända för sin kvalitet. Varenda av deras historier är annorlunda, men på sitt magiskt sätt särskilt. Så är det också med RÖD ljudbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk