reklamlänk

Relationskompassen Ljudbok

4.6/5

Författare: Annika R Malmberg

ljudbok

Introduktion

Relationskompassen är ett riktigt viktigt och lärorikt verk för de som vill lära sig mer om mekanismer som definierar vad det egentligen betyder att vara lycklig i en relation. Den fantastiska Relationskompassen skriven av Annika R Malmberg förklarar noggrant och tar upp ett viktigt ämne av lyckan i relation. Tack vare den psykologiska aspekten och metodisk presentering av fakta blir Relationskompassen ljudbok gratis ett riktigt måste för att som inte känner sig tryggt i sitt förhållande.

Uppläsaren i Relationskompassen ljudbok gratis är själva författaren som gör att boken blir väldigt autentisk. Det gör också att Annika vet precis vilka som delar av Relationskompassen ljudbok ska understrykas och vilken som roll ska de spela i de ytterligare delar av boken.

Relationskompassen: Handling

Relationskompassen är ett användbart personlig utveckling guide för de som inte precis vet om de är säkra i sina förhållande. Tack vare får man inte bara lära sig vad det egentligen betyder att vara lycklig i relation men också vad som ska göras för att förbättra relationen.

Med hjälp av flera års erfarenhet förklarar Annika i sin Relationskompassen vilka som fel människor gör i sina förhållande. Nu klarade hon att skapa en slags guide, Relationskompassen, som i tio knep förklarar vad som kan göras bättre för att vara attraktiv i relation.

Den fantastiska Relationskompassen ljudbok visar vad man ska göra om man är irriterad, ledsen eller helt enkelt känner att något inte fungerar som det ska. Trots gissningar är det ganska populärt problem som flera individer och paren har i sina relationer. Om man inte vet hur man ska gå tillväga är det mer än säkert att ett sådant förhållande inte ska vara i evighet.

Det naturliga känslan man har och vill leda till är att relation ska ge oss kraft och göra att man har styrka att sträva med livets utmaningar. När man fått stöd från partner när det är tufft och delar både toppar och dalar ser allt friskt ut. Det är dock inte alltid en verklighet som vi man lever i. Därför borde alla få lyssna på 10 knep för att inte tappa bort varandra ljudbok.

Ifrån Relationskompassen ljudbok får man lära sig att man behöver mycket mindre än man tror för att få en relation att blomstra. Om man bara använder några enkla, upprepande och otroligt användbara knep från Relationskompassen ljudbok ska man säkert göra sina nära och kära lyckligare.

Om författaren: Annika R Malmberg

Annika R Malmberg är en svensk författare föddes den 31 maj 1963 i Hägerstens församling.. Hon har flera fantastiska böcker på sitt konto varav Relationskompassen och Ta skit! Och gör det till guld är två viktigaste och allra mest framgångsrika verk.

I flera år arbetade hon som föreläsare och utforskade olika sätt för självutveckling. Den allra viktigaste verk som kom ur hennes penna är Relationskompassen som i tio steg förklarar vad som ska göras för att förbättra sitt förhållande. Det är just det som gör 10 knep för att inte tappa bort varandra ljudbok gratis till ett sådant mästerverk.

Annikas författarskap började med boken Ta vara på motgångarna som släpptes 2009. Sedan dess är hon inte särskilt aktiv, men de böckerna som hon publicerar varje 3-5 år får otroligt stor popularitet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk