reklamlänk

Rekryteringen Ljudbok

4.2/5

Författare: Caroline Grimwalker

ljudbok

Introduktion

Caroline Grimwalkers bok Rekryteringen är Trickster bokseriens första del. Rekryteringen ljudbok handlar om Ina Farkas som blivit indragen i den undre världen genom hennes barndomsvän Nevena. Trots detta arbetar Farkas som utredare vid Malmö polisen. På grund av dramatiska händelser står Farkas ensam och hatad och utan utväg får hon plötsligt en kallelse till en hemlig organisation och en biljett med första klass.

Deras enda krav är att hon behöver kapa banden med hela hennes före detta liv och starta ett nytt liv inom organisationen Trickster. Rekryteringen ljudbok gratis läses upp av Gunilla Leining. Ljudbokens längd är 14 timmar och 45 minuter.

Rekryteringen: Handling

Rekryteringen ljudbok presenterar huvudpersonen Ina Farkas, en ung kvinna med trasslig barndom som lever dubbelliv. Genom sin enda barndomsvän vid namn Nevena har Ina blivit indragen i den undre värld där Nevena är uppväxt samtidigt som Farkas själv arbetar inom polisen i Malmö.

Rekryteringen ljudbok gratis beskriver hur Farkas dubbelliv raserar på grund av en dramatisk händelse där den undre värld där Farkas är hemma kolliderar med hennes arbete som utredare. Konsekvenserna av händelsen leder till att Farkas blir dömd till fängelse, för mord.

Farkas blir dock frisläppt, till hennes egen förvåning, mycket fort. Hon har inte mycket att återvända till. Farkas är numera hatad både av Nevenas kriminella familj samt av polisen. Farkas blir deprimerad och funderar till och med på att ta sitt liv när en ny plötslig vändning får henne på andra tankar.

Rekryteringen ljudbok berättar att Farkas mottar ett rekommenderat brev som även innehåller en flygbiljett till en paradisö. Den hemliga organisationen Trickster vill rekrytera Farkas till sitt team. Trickster som är både en hemlig och oändligt rik organisation har bara ett krav, Farkas måste starta ett helt nytt liv. I brevet finns också hennes nya pass med hennes nya namn; Isabella King.

Om Farkas tackar ja kommer hennes första uppdrag ha att göra med den svenska extremhögern, Farkas ska infiltrera ledarskiktet och utföra vissa uppdrag. Kommer Farkas att ge upp allt hon känner till för att bli en del av Trickster?

Rekryteringen är en actionspäckad bok man ogärna lägger ifrån sig och en mycket bra början på Trickster bokserien.

Om författaren: Caroline Grimwalker

Caroline Grimwalker föddes år 1978. Grimwalker är en författare, mest känd för sin självbiografiska bok Champangeflickan och sina skräckromaner. Grimwalker har studerat både psykologi och svenska men bytte riktlinje i sina studier till juridik, vilket hon har examen från. Grimwalker debuterade som författare år 2008 med boken Champangeflickan där hon beskriver hennes liv som strippare i Köpenhamn där hennes viktigaste uppgift var att övertala män att köpa champagne.

Grimwalker arbetade som strippare för att betala en skuld till en hyresvärd på grund av en brand. Boken väckte stor uppmärksamhet i media. Grimwalker har numera gett ut 10 romaner och lika många noveller. Grimwalker har även arbetat som översättare och spökförfattare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk