reklamlänk

Råttkungen Ljudbok

4.3/5

Författare: Pascal Engman

ljudbok

Introduktion

Ännu en gång återkommer den fantastiska författaren Pascal Engman men en ny bok i serien om Vanessa Frank. Den underbara Råttkungen ljudbok gratis är ett utmärkt förslag för alla som tycker om goda och engagerande deckare. Uppläsaren i Råttkungen är Stefan Sauk som fick också uppläsa den första boken i serien.

Trots att Råttkungen ljudbok är fortsättning på serien är det inte ens nära att vara tråkigt. Tvärtom, Råttkungen är själv mer fascinerande och fängslande deckare än Eldslandet som påbörjade serien. Det är så tack vare författarens stil och talang som gör att han inte slösar tid för onödiga detaljer utan man blir kastad mitt i action från själva början.

Råttkungen: Handling

Stämningen i den utmärkta Råttkungen är lika fint som i den första boken i serien. Pascal Engman håller den samma, höga nivån genom hela serien om Vanessa Frank som gör att böckerna är med enkla ord beroendeframkallande. Ju mer man gräver i de desto flera detaljer kommer fram. Utan tvekan är Råttkungen en deckare som är värt att rekommendera.

Huvudhandlingen i Råttkungen ljudbok börjar med att en ung kvinna hittas död. Hon mördades på ett dramatiskt sätt, knivhuggen över tjugo gånger. När polis anländer till hennes lägenhet visar det sig att det finns nästan inga ledtrådar som skulle kunna peka var de borde börja utredningen. Polisinspektören Vanessa Frank får i uppdrag att förklara det drastiska mordet.

Det är dock något som inte stämmer för Vanessa. Flera års erfarenhet som polis gör att hon har en känsla som väcker hennes misstänksamhet. När hon börjar gräva djupare i fallet visar det sig att detta mord kan vara bara den första av flera planerade angreppen.

Bakom fasaden av den starka kvinnan döljer sig en kvinna som den här gången utsätts för livsfarliga situationer. Det är många liv som står på spel och Vanessa vet att utan hennes hjälp kommer hon ha blod på händerna.

Vem är det som står bakom de mystiska, makabriska mörden? Vad är motiven av mördaren? Varför är just Vanessa utsatt för fara under utredningens lopp? Och vad som händer om Vanessa inte hinner att lösa fallet i tid? Alla dessa svar finns i den utmärkta Råttkungen ljudbok.

Boken påbörjar flera fängslande handlingar som gör att när man är klar, kan man inte vänta till att få lyssna på nästa böckerna i serien. Råttkungen ljudbok gratis inte bara tillbringar massa nöje men bygger upp på fakta som författaren kommer använda genom hela serien om Vanessa Frank.

Om författaren: Pascal Engman

Pascal Carl Orlando Engman Murchio är svensk författare och journalist med flera års erfarenhet i skrivande. Han föddes den 30 juli 1986 i Stockholm och påbörjade sin karriär i maj 2010 när han anställdes av Trelleborgs Allehanda.

Genom åren har han ändrat ställningar ganska ofta. Författaren fick arbeta som nöjeschef på Nyheter24, krönikör och reporter för Expressen för att säga upp sig år 2016 och snart publicera sin första bok. Hans första roman heter Patrioterna och släpptes i augusti 2017. Den blev så stor succe att TV-rättigheter såldes bara några månader senare.

Efter några månader publicerade han den första boken i serien om Vanessa Frank, Eldslandet. Snart därefter, år 2019 publicerades uppföljaren i serien, Råttkungen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk